Survivor: Άστραψε και βρόντηξε ο Περικλής Κονδυλάτος για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Το ρύζι εκλάπη»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου 2022 13:33 Survivor: Άστραψε και βρόντηξε ο Περικλής Κονδυλάτος για την Κάτια Ταραμπάνκο: «Το ρύζι εκλάπη»

«Δε φταίμε εμείς γι' αυτό που έπαθε η Κάτια που την έβριζε ο κόσμος», είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων για την πρώην συμπαίκτριά του.

Για την πρώην συμπαίκτριά του Κάτια Ταραμπάνκο και την είσοδό της στον φετινό κύκλο του Survivor μίλησε ο Περικλής Κονδυλάτος στην εκπομπή «Happy Day»

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μιλώντας για την είδοσο του μοντέλου στο ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Δεν διαφωνώ με το ότι μπήκε η Κάτια ξανά στο Survivor. Η παραγωγή μπορεί να βάλει όποιον θέλει, ειλικρινά δεν με νοιάζει, ξέρω τι πόνο και κόπο θέλει για να ξαναπάς εκεί. Εμένα με ενοχλεί ότι σχολιάζονται κάποια πράγματα που έγιναν πέρσι και θέλει να βάλει τελεία εκείνη, ενώ εμείς λείπουμε. Την πιάσαμε με ρύζι της ομάδας, δεν υπάρχουν σακουλάκια με ρύζι στο δάσος, αν υπήρχαν θα τα τρώγαμε όλοι. Υπάρχουν φαγητά πεταμένα».

«Είναι άσχημο γιατί εμπλέκει τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων που είναι έξω και της φέρθηκαν άσχημα. Εμείς μέσα στο παιχνίδι μπορούμε ο ένας να λέει ότι θέλει για τον άλλον, γιατί γνωριζόμαστε. Δεν φταίμε εμείς γι' αυτό που έπαθε η Κάτια που την έβριζε ο κόσμος, που διαφωνώ να γίνεται αυτό. Η Κάτια δεν είπε τη λέξη “κλέβω”, αλλά όλοι ξέραμε ότι είναι ρύζι από τις προμήθειες, που το έκρυψε η Κάτια με ζωώδη ένστικτα. Ένας άνθρωπος που δεν έρχεται να χαιρετήσει την ομάδα του και να πει ότι περάσαμε πολλά μαζί ή να μου πει “ευχαριστώ μου έσωζες τη ζωή” όταν είχε πάθει δηλητηρίαση και έτρεξα. Τώρα βγήκε να πάρει τη ρεβάνς, ενώ εμείς λείπουμε. Δεν θα το δεχτεί κανένας από την ομάδα, με τα παιδιά που έχω μιλήσει. Να της πει η παραγωγή να μη σχολιάζει γεγονότα της περασμένης χρονιάς. Η Κάτια μόνο κακό κάνει στον εαυτό της».

Πηγή: Αlpha

Προσαρμοσμένη αναζήτηση