Σοφία Μουτίδου: "Πόλεμος" στο Twitter μετά το video της ηθοποιού κατά της πλατφόρμας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Ιουνίου 2022 12:33 Σοφία Μουτίδου: "Πόλεμος" στο Twitter μετά το video της ηθοποιού κατά της πλατφόρμας

Tο άγριο κράξιμο στο Twitter και τους χρήστες του δια στόματος Σοφίας Μουτίδου ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Να μετονομαστεί σε "Τοξίττερ" πρότεινε η ίδια. Την κατηγόρησαν για προβολή μισογυνιστικών και σεξιστικών προτύπων.

Σοφία Μουτίδου - Twitter σημειώσατε Χ θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τον διαδικτυακό "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες ανάμεσα στη δημοφιλή ηθοποιό και stand up comedian και τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, μετά το από το τελευταίο video της πρώτης στο κανάλι της στο YouTube.

Στο διάρκειας 23 λεπτών περίπου video η Σοφία Μουτίδου περνάει από κόσκινο το Twitter και ξεσπάει εναντίον του χαρακτηρίζοντάς το μεταξύ άλλων "Άρειο Πάγο των social media" και "Εκκλησία του Δήμου" προτείνοντας μάλιστα να μετονομαστεί σε "Τοξίττερ", καθώς όπως τόνισε το πρόβλημα είναι πως κανείς δεν γνωρίζει ποιοι κρύβονται πίσω από τα ψευδώνυμα των χρηστών, οι οποίοι είναι σε θέση να αποθεώσουν ή να καταβαραθρώσουν κάποιον "ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους", όπως χαρακτηριστικά λέει.

"Τι είναι το Twitter θα μου πει κάποιος; Πρόκειται για κάποια Εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Τι είναι το Twitter; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα. Ποιοι είναι αυτοί που θα αποθεώσουν την Παπαρίζου πριν λίγες ημέρες που σηκώθηκε και έφυγε από τα MAD και πριν ένα ή δύο χρόνια στη Eurovision έλεγαν ότι τότε τη σήκωνε ένας και τώρα τη σηκώνουν δύο; Ποιοι είναι αυτοί; Αλίμονο ευτυχώς που δεν έχει κάποια νομοθετική εκτελεστική εξουσία το Twitter γιατί θα είχαν παλαβώσει οι δυνάμεις της Αστυνομίας [...] Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ε; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιών ρε πιλάφια ακατέργαστα; [...] Πανελλαδικό σούζα! Μίλησε το Twitter. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Κάθε μέρα είναι ένα Τοξίττερ και το δικό μας και το παγκόσμιο Twitter. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας, αν γουστάρουμε κάτι ή όχι; Βλέπουμε τι είναι trend και τι τάση;", ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και το όνομά της έγινε Νο1 trend στο Twitter.

Οι αντιδράσεις των χρηστών του Twitter

Πηγή: news247.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση