Αυτή είναι η καλλονή από τη Σ. Αραβία που αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας [εικόνες]

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2022 15:52 Αυτή είναι η καλλονή από τη Σ. Αραβία που αρραβωνιάστηκε ο πρίγκιπας διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας [εικόνες]

Μια 28χρονη καλλονή από τη Σαουδική Αραβία «έκλεψε» την καρδιά του πρίγκιπα διαδόχου της Ιορδανίας.

Όπως ανακοίνωσε χθες ο ιορδανικός βασιλικός οίκος, ο πρίγκιπας διάδοχος Χουσέιν Μπιν-Αμπντάλα αρραβωνιάστηκε την σαουδαραβικής υπηκοότητας Ράτζουα Χάλεντ Μπιν-Μουσάεντ Μπιν-Σάιφ Μπιν-Αμπντουλαζίζ Αλ-Σάιφ. Η παραδοσιακή τελετή του αρραβώνα πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ, στο πατρικό σπίτι της μέλλουσας συζύγου, όπως απαιτεί το έθιμο.

Παρόντες ήταν ο βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλα Β΄, η βασίλισσα Ράνια αλ Αμπντάλα και η οικογένεια της μέλλουσας νύφης.

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι τόση ευτυχία θα γέμιζε η καρδιά μου! Συγχαρητήρια στον μεγαλύτερό μου γιο, πρίγκιπα Χουσέιν, και στην όμορφη μέλλουσα νύφη Ράτζουα».

Ποια είναι η μέλλουσα πριγκίπισσα της Ιορδανίας

Η Ράτζουα Αλ-Σάιφ -κόρη του Χαλίντ μπιν Μουσάεντ μπιν Σαίφ μπιν Αμπντουλαζίζ αλ Σαϊφ και της Άζα μπιντ Νάγιεφ Αμπντουλαζίζ Αχμέντ αλ Σουντάιρι γεννήθηκε στο Ριάντ στις 28 Απριλίου 1994 κι έχει τρεις μεγαλύτερες αδελφές, τη Φαϊζάλ, τη Νάγιεφ και τη Ντανα.

Η μέλλουσα πριγκίπισσα της Ιορδανίας αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε Λύκειο της Σαουδικής Αραβίας, αποφοίτησε από τη σχολή αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Syracuse της Νέας Υόρκης.

Στις 5 Ιουλίου 2022 αρραβωνιάστηκε και η αδελφή του Ιορδανού πρίγκιπα διαδόχου, πριγκίπισσα Ιμάν Μπιντ-Αμπντάλα, με τον αμερικανικής υπηκοότητας και ελληνικής καταγωγής επιχειρηματία Τζαμήλ Αλέξανδρο Θερμιώτη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Καράκας της Βενεζουέλας.

πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση