Kanye West: Τον «παράτησε» και η Apple Music μετά τα αντισημιτικά σχόλια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2022 14:49 Kanye West: Τον «παράτησε» και η Apple Music μετά τα αντισημιτικά σχόλια

Η λίστα αναπαραγωγής «Essentials» του Kanye West στο Apple Music αφαιρέθηκε από την Apple, υποδεικνύοντας ότι ο «γίγαντας του streaming» έχει επίσης διακόψει τους δεσμούς του με τον ράπερ. Ο 45χρονος, μέρα με τη μέρα, χάνει κάθε συνεργασία που είχε με μεγάλες εταιρίες, μετά τα αντισημιτικά σχόλιά του.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Daniel Ek, Διευθύνων Σύμβουλος στο Spotify, αναφέρθηκε στα «απαίσια» σχόλια του Kanye West κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Reuters.

Ο Ek, ωστόσο, σημείωσε ότι η μουσική του δεν παραβίαζε τις πολιτικές κατά του μίσους του Spotify και ότι η μπάλα βρισκόταν στο «γήπεδο» της εταιρείας Ye’s, Def Jam του Universal Music Group, για να διαγράψει τον κατάλογό του, εάν το επιλέξει

Η West είχε πολλές υψηλές συνεργασίες που «κόπηκαν» μετά από μια σειρά αντισημιτικών εκρήξεων.

Η περιουσία του πατέρα των τεσσάρων παιδιών μπορεί να πέσει κάτω από το 1 δισεκατομμύριο δολάρια μετά τον τερματισμό των συνεργασιών του με τις εταιρίες αυτές.

Κολοσσοί ακυρώνουν συνεργασίες με τον ράπερ

Η συμφωνία του με τους Balenciaga, Adidas και Gap κατέρρευσε και ο ράπερ αποσύρθηκε χθες από το πρακτορείο ταλέντων CAA.

Σε ανακοίνωσή του ο GAP ανέφερε: «Ο αντισημιτισμός, ο ρατσισμός και το μίσος σε οποιαδήποτε μορφή είναι ασυγχώρητα και δεν γίνονται ανεκτά σύμφωνα με τις αξίες μας.

«Εκ μέρους των πελατών, των εργαζομένων και των μετόχων μας, συνεργαζόμαστε με οργανισμούς που καταπολεμούν το μίσος και τις διακρίσεις».

Οι λογαριασμοί του στο Twitter και στο Instagram περιορίστηκαν, με τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης να λένε ότι αφαίρεσαν τις αναρτήσεις του που οι διαδικτυακοί χρήστες καταδίκασαν ως αντισημιτικές.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση