Joker: Folie à Deux - Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 21:10 Joker: Folie à Deux - Κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία του Joaquin Phoenix από τα γυρίσματα του sequel

Ο Joaquin Phoenix μπήκε ξανά στον ρόλο του Joker και είναι έτοιμος να μαγέψει τους θεατές αν κρίνουμε από την πρώτη εικόνα που έδωσε στη δημοσιότητα ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς. "Ημέρα 1. Το αγόρι μας".

Μία πρώτη γεύση από το "Joker: Folie à Deux", το sequel της ταινίας "Joker" με τον Joaquin Phoenix, έδωσε στο κοινό ο σκηνοθέτης Todd Phillips και αν κρίνουμε από τη φωτογραφία που μοιράστηκε, η συνέχεια θα είναι καθηλωτική.

Μπορεί η ταινία "Joker: Folie à Deux" να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου 2024 ωστόσο τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει, με τον σκηνοθέτη της ταινίας να ανακοινώνει πως το Σάββατο (10/12) ήταν η πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

"Ημέρα 1. Το αγόρι μας. #joker", έγραψε ο Phillips στο σχόλιο που συνόδευσε τη σκοτεινή ανάρτησή του στο Instagram, στην οποία βλέπουμε και πάλι τον Joaquin Phoenix ως Άρθουρ Φλεκ να είναι ξαπλωμένος και να ξυρίζεται, ενώ εντυπωσιακή είναι για ακόμη μια φορά η εξωτερική εμφάνιση του ηθοποιού καθώς φαίνεται φοβερά αδυνατισμένος για τις ανάγκες του ρόλου.

Ενώ οι λεπτομέρειες της πλοκής παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό, η συνέχεια του Joker ακολουθεί τον Άρθουρ Φλεκ αφότου έχει εισαχθεί στο Άσυλο του Άρκαμ, ενώ σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή της Lady Gaga η οποία θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Χάρλι Κουίν.

Υπενθυμίζεται πως ο Phoenix κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην προηγούμενη ταινία, ενώ το Joker ήταν υποψήφιο σε 11 κατηγορίες και έσπασε το φράγμα του $1 δισ. στο box-office.

πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση