Ο Snoop Dogg μεταμορφώθηκε σε Wednesday Addams (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 14:40 Ο Snoop Dogg μεταμορφώθηκε σε Wednesday Addams (vid)

O διάσημος ράπερ ασχολήθηκε με το πρόσωπο των τελευταίων ημερών και δημιούργησε ένα τρομερό βίντεο.

Ο Snoop Dogg αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε Wednesday Addams, τον viral χαρακτήρα του Netflix, δημιουργώντας ένα επικό βίντεο.

Μέσω εφαρμογής, ο Snoop Dogg τοποθέτησε το κεφάλι του στο σώμα της Τζένα Ορτέγκα και δημιούργησε ένα κλιπ που ενθουσίασε τους φανς του. Ο ράπερ είναι γνωστό πως έχει τάση να σχολιάζει με ένα δικό του τρόπο τις προσωπικότητες που απασχολούν την επικαιρότητα. Έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να σατυρίσει τον ίδιο του τον εαυτό, δημιουργώντας αυτό το κλιπ.

Στα πλάνα, ο ράπερ φαίνεται να πρωταγωνιστεί στις δημοφιλές σκηνές της σειράς, όπως αυτή μέσα στο αυτοκίνητό και αυτή με τα ψάρια στην πισίνα.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει κάτι λιγότερο από 1 εκατομμύριο likes. Τα σχόλια χιλιάδες, με τους περισσότερους χρήστες του διαδικτύου να «βγάζουν το καπέλο» στον Snoop Dogg για το χιούμορ που διαθέτει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση