Οι νέες τάσεις στις μπαταρίες μπάνιου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 13:32 Οι νέες τάσεις στις μπαταρίες μπάνιου

Πολλά είναι τα στοιχεία που μπορούν να κάνουν ένα μπάνιο να ξεχωρίζει, με τις μπαταρίες (βρύσες) να είναι από τα πιο ιδιαίτερα.

Εάν σκέφτεστε να ανανεώσετε το συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού, μπορείτε να ξεκινήσετε από το να τσεκάρετε μπαταρίες μπάνιου, όπως μοντέρνες μπαταρίες νιπτήρα ή λουτρού.

Για να σας βοηθήσουμε σε αυτό, έχουμε ετοιμάσει παρακάτω μια λίστα με τις νέες τάσεις στις μπαταρίες μπάνιου, ώστε να αναβαθμίσετε τον χώρο σας.

Πάμε να τις δούμε!

1. Χρωματιστές βρύσες

Πρόκειται για μια τάση που κερδίζει ξανά έδαφος μετά από πολλά χρόνια. Και είναι μία από τις πλέον ιδιαίτερες τάσεις για το μπάνιο σας, καθώς μπορείτε να βάλετε στον νιπτήρα σας μια βρύση χρώματος μπλε, κόκκινου, πορτοκαλί κ.λπ.

Μπορεί τόσα χρόνια να έχουμε συνηθίσει σε πολύ πιο κλασικά χρώματα, ωστόσο δε σας απαγορεύει κανείς να ξεχωρίσετε. Μια χρωματιστή βρύση θα δώσει μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο μπάνιο σας, θα του προσφέρει μια μοναδική όψη και θα του χαρίσει προσωπικότητα και χαρακτήρα.

Μια χρωματιστή μπαταρία είναι σίγουρο ότι θα τραβάει κατευθείαν τα βλέμματα όλων όσοι μπαίνουν στο μπάνιο σας και θα τους κάνει να τρίβουν τα μάτια τους.

2. Μαύρες ματ βρύσες

Μπορεί το μαύρο χρώμα να έχει συνδεθεί με όλα τα… κακά του κόσμου, ωστόσο είναι αναμφίβολα μια υπέροχη τάση για τις μπαταρίες του μπάνιου, ειδικά σε ματ υφή.

Θεωρούμε πως θα άξιζε να σκεφτείτε σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, μιας και το μαύρο ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις και μπορεί να «δέσει» αρμονικά με οποιουδήποτε είδους design, ενώ δίνει έναν τόνο πολυτέλειας και υψηλής αισθητικής.

Επίσης, το συγκεκριμένο χρώμα είναι διαχρονικό και πιθανότατα δε θα φύγει ποτέ από τη μόδα, οπότε, πέραν του αισθητικού κομματιού, θα ικανοποιήσετε τόσο το πρακτικό όσο και το οικονομικό κομμάτι, μιας και μπορεί να μη χρειαστεί να προχωρήσετε ποτέ σε αλλαγή.

Τέλος, η ματ υφή θα είναι σίγουρα μια πρωτότυπη λύση, καθώς οι μπαταρίες στα περισσότερα μπάνια είναι γυαλιστερές.

3. Μπρούτζινες μπαταρίες

Αν είστε λάτρης της πραγματικής πολυτέλειας και της φινέτσας, τότε έχουμε την ιδανική λύση για το μπάνιο σας.

Οι μπρούτζινες βρύσες θα χαρίσουν απίστευτη κομψότητα στον χώρο σας, κάνοντάς τον να μοιάζει τουλάχιστον αυτοκρατορικός. Επιπλέον, ο μπρούτζος βγάζει μια ζεστασιά και δημιουργεί μια εξαιρετικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα, οπότε θα κάνετε τα ντουζ σας όπως δεν τα είχατε ποτέ φανταστεί.

Ακόμα, το συγκεκριμένο υλικό έχει τεράστια αντοχή και διάρκεια ζωής, οπότε με αυτόν τον τρόπο θα συνδυάσετε άψογα ομορφιά και πρακτικότητα.

4. Υψηλής τεχνολογίας ανέπαφες μπαταρίες

Μια από τις πλέον μοντέρνες τάσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αναβαθμίσετε το μπάνιο σας είναι οι ανέπαφες μπαταρίες υψηλής τεχνολογίας.

Ναι, είναι αυτές οι βρύσες που σας εντυπωσιάζουν κάθε φορά που πάτε στο μπάνιο κάποιου καταστήματος, καθώς λειτουργούν με φωτοκύτταρο και μπαίνουν σε λειτουργία όταν βάζετε τα χέρια σας από κάτω.

Ποιος ο λόγος, λοιπόν, να μη βάλετε μια τέτοια high-tech βρύση στο μπάνιο του σπιτιού σας; Με μια τέτοια εγκατάσταση προσθέτετε ποιότητα και μοναδικότητα στο μπάνιο σας, «μιλώντας» με τις τελευταίες λέξεις της μόδας (αλλά και της τεχνολογίας).

Και κάτι τελευταίο: πόσες φορές έχετε πιάσει τον εαυτό σας να προσπαθεί να θυμηθεί εάν έχει κλείσει τη βρύση ή όχι; Αυτή η ανησυχία γίνεται ακόμα μεγαλύτερη ειδικά στην περίπτωση που έχετε φύγει από το σπίτι.

Με μια ανέπαφη βρύση, όμως, αυτό το άγχος θα εξαφανιστεί, μιας και αυτή θα κλείνει μόνη της και εσείς δε θα χρειάζεται να έχετε συνεχώς τον νου σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση