Κλέλια Πανταζή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 16:54 Κλέλια Πανταζή: Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Το φύλο του τρίτου της παιδιού αποκάλυψε η Κλέλια Πανταζή, μιλώντας στο Mega Καλημέρα.

«Περιμένουμε αγόρι. Ο άνδρας μου, μου λέει ότι θα με έχουν βασίλισσα» είπε η αθλήτρια.

Υπενθυμίζεται πως η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της Λευτέρης Τσάκαλος έχουν ήδη δύο γιους, τον τριών ετών Άγγελο και τον ενός έτους Αλέξανδρο. Μάλιστα, όπως δήλωσε η ίδια, το χαρμόσυνο νέο της τρίτης εγκυμοσύνης, το μοιράστηκε με τον άνδρα της την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου της γιου.

«Του το ανακοίνωσα την ημέρα των γενεθλίων του μεγάλου γιου μας, που έκλεινε τα τρία. Ο μικρός ήταν δέκα μηνών μόλις ανακαλύψαμε ότι θα έρθει και τρίτο μέλος. Ο άνδρας μου αντέδρασε σαν να του ανακοινώνω την πρώτη εγκυμοσύνη, ήταν πολύ χαρούμενος» ανέφερε.

Η δυσκολία και τα κιλά της τρίτης εγκυμοσύνης

Στην συνέντευξη που παραχώρησε η Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως υπέστη μια αποκόλληση στις πρώτες εβδομάδες. Όπως εξήγησε, η συγκεκριμένη δυσκολία την έκανε να συνειδητοποιήσει το πόσο ήθελε και αυτό το παιδί. Ενώ μιλώντας για τα κιλά που έχει πάρει, δήλωσε πως δεν ζυγίζεται καθόλου και πως σ’ αυτή την εγκυμοσύνη έχει πάρει τα λιγότερα κιλά.

Η ανακοίνωση της τρίτης εγκυμοσύνης

Την τρίτη της εγκυμοσύνη, είχε αποκαλύψει στις 19 Μαρτίου με μια οικογενειακή φωτογραφία. Στην λεζάντα έγραφε:

“Τι να σας γράψω τώρα κ’ εγώ..

Η πρώτη εικόνα μιλάει από μόνη της..

Σας ευχαριστώ όλους πολύ πολύ για τις ευχές!!”

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση