Νεφέλη Μεγκ: Ήθελα να κάνω συνεντεύξεις με πολιτικούς, ο Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Απριλίου 2023 21:59 Νεφέλη Μεγκ: Ήθελα να κάνω συνεντεύξεις με πολιτικούς, ο Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε

Το… παρασκήνιο της συνέντευξης με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη αποκάλυψε, σε νέες της δηλώσεις, η YouTuber, Νεφέλη Μεγκ.

Η Νεφέλη Μεγκ ως influencer και YouTuber έχει «ρεύμα» στους νέους, σε ανθρώπους που ενόψει των εκλογών θέλει να απευθυνθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ελπίζοντας να τους πείσει να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία.

Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε», είπε αρχικά η γνωστή influencer.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι «big news», είπα θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι.

Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, είχε αργήσει, έπρεπε να φύγει. Η συμβουλή που έδωσε ο πρωθυπουργός είναι όλοι οι νέοι να ψηφίσουν», συνέχισε εκφράζοντας την έκπληξή της.

Ποιό ήταν το πιο «δύσκολο» σημείο της συνέντευξης; Σύμφωνα με την Νεφέλη Μεγκ, «η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση