Βίκυ Καγιά: Τελειώνει η συνεργασία μου με το Star μετά από 7 χρόνια - Πώς ήρθε ο χωρισμός

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 14:06 Βίκυ Καγιά: Τελειώνει η συνεργασία μου με το Star μετά από 7 χρόνια - Πώς ήρθε ο χωρισμός

Στο τέλος της συνεργασίας με το Star αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του iefimerida.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, η δημοφιλής παρουσιάστρια διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα έχουν ακουστεί περί ρήξης της με τον τηλεοπτικό σταθμό, κάνοντας λόγο για μία «πετυχημένη και όμορφη συνεργασία», και τονίζοντας παράλληλα ότι ήταν προσωπική της επιλογή το να σταματήσει.

Βίκυ Καγιά: Σταμάτησα για εμένα και ήταν προσωπική μου επιλογή - Δεν τσακώθηκα με κανέναν

«Ήταν μια πολύπλοκη χρονιά για εμένα. Το δύσκολη είναι σχετικό. Αν αναλογιστούμε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον κόσμο αυτό, η δική μου χρονιά ήταν περπάτημα στο λιβάδι. Η δική μου χρονιά ήταν λίγο περίπλοκη επαγγελματικά και συναισθηματικά, μέχρι εκεί», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια στο σχετικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Πρωινό μας».

«Όλες αυτές τις ημέρες ακούω κάποια πράγματα. Δεν τσακώθηκε κανείς με κανέναν, δεν νευρίασε κανείς με κανέναν και ούτε υπήρχε κλίμα άσχημο, ή επιθετικό. Αυτό θέλω να το τονίσω γιατί είναι άδικο, και για το Star και για μένα και για τη συνεργασία μας που ήταν 7 χρόνια. Άρα ήταν μια πολύ πετυχημένη και όμορφη συνεργασία», συνέχισε η ίδια μιλώντας για το τέλος της συνεργασίας της με το Star.

«Ήταν δική μου προσωπική επιλογή να σταματήσω και να αφήσω ένα project που αγαπάω πάρα πολύ. Το Shopping Star είναι στην καρδιά μου και θα είναι πάντα. Πάει τέλεια, σκίζει, το αγαπώ πολύ, οπότε ήταν μια δική μου προσωπική κίνηση. Χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, ότι έχω τσακωθεί με κανέναν. Γιατί ακούω διάφορα και δεν είναι έτσι», τόνισε.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον λόγο που την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, η Βίκυ Καγιά είπε ότι: «Όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή έχουν μια αρχή και ένα τέλος. Αυτή η σχέση ωρίμασε και έφτασε στο τέλος της. Είχε να κάνει με εμένα. Όλα αυτά που ακούγονται για προτάσεις και concepts δεν ισχύουν. Εγώ συζήτησα με το Star για τις δικές μου τις δουλειές. Οι φήμες θα υπάρχουν. Σταμάτησα για εμένα και ήταν δική μου προσωπική επιλογή. Έχετε συνηθίσει, πιθανόν, κάποιος να σταματάει από κάπου για να πάει κάπου αλλού. Δεν είναι η δική μου περίπτωση αυτή».

 

 

«Τηλεφωνήματα για τη νέα σεζόν έχουν υπάρξει, αλλά δεν είναι αυτή η στιγμή για να συζητήσω κάτι. Θέλω να τελειώσω το συμβόλαιό μου που τελειώνει 2 Ιουνίου, τα γυρίσματά μου με την ησυχία μου, να χαιρετηθούμε όμορφα και ωραία με τους συνεργάτες μου. Το πώς θα αξιολογήσω τις προτάσεις που έρχονται, αυτές που ήδη υπάρχουν στο τραπέζι, και τι θα κάνω στο μέλλον, είναι κάτι για πολύ μετά. Δεν είναι προγραμματισμένο, ούτε υπάρχει κάποιο πλάνο. Με το Star εγώ κατάλαβα ότι χαιρετηθήκαμε και αποχαιρετιστήκαμε, δεν έχω καταλάβει ότι θα υπάρξει κάποιος άλλος κύκλος συζήτησης και δεν ξέρω κάτι τέτοιο», εξήγησε σχετικά με άλλες προτάσεις που έχει δεχτεί.

Ακόμη, η Βίκυ Καγιά σημείωσε ότι, εξ όσων γνωρίζει, το «Shopping Star» θα συνεχιστεί με άλλο παρουσιαστή.

Σημειώνεται ότι πληροφορίες τις οποίες μετέδωσε η εκπομπή «Πρωινό μας» θέλουν την παρουσιάστρια να ζήτησε αλλαγή της εταιρείας παραγωγής του «Shopping Star», κάτι που δεν έγινε αποδεκτό από τους υπεύθυνους του σταθμού, με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να φτάσει στο τέλος.

 

 

Την ίδια ώρα και σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο ΑΝΤ1 φέρεται να ενδιαφέρεται να εντάξει την παρουσιάστρια στο δυναμικό του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ήδη γίνει μια πρώτη προσέγγιση από την πλευρά του τηλεοπτικού σταθμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση