Βασίλης Κικίλιας για Τζένη Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πίσω της για μένα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 15:21 Βασίλης Κικίλιας για Τζένη Μπαλατσινού: «Άφησε πολλά πίσω της για μένα»

Καλεσμένος στο Mega Καλημέρα βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην Ελεονώρα Μελέτη.

Ο Υπουργός Τουρισμού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή δίπλα στην Τζένη Μπαλατσινού.

«Είναι και σύντροφος και σύζυγος και μαμά. Ήταν και είναι εξαιρετική επαγγελματίας. Δεν είναι και εύκολο να κάνει καριέρα με μένα δίπλα της. Άφησε πολλά πράγματα πίσω της. Και την τηλεόραση και τα sites της και ό, τι υπήρχε. Δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να πει κάποιος το παραμικρό.

Προσπαθεί να κάνει άλλα πράγματα και τα κάνει πάντα πετυχημένα. Η ίδια ιεραρχεί τα πράγματα, αλλά πάνω απ’ όλα είναι μαμά και σύντροφος. Είναι απίστευτο πως τα προλαβαίνει όλα μέσα στη μέρα», ανέφερε για τη σύζυγό του, ο Βασίλης Κικίλιας.

Όπως παραδέχτηκε, ακούει καθημερινά τις απόψεις της Τζένης Μπαλατσινού: «Συζητάμε και μου λέει την άποψή της. Θέλω να είμαι ειλικρινής: Πιστεύω στις γυναίκες, θεωρώ ότι είναι πιο ψύχραιμες από τους άνδρες. Βλέπουν τα πράγματα πιο αντικειμενικά και τα φιλτράρουν. Έχουν ένα ένστικτο, δεν ξέρω αν είναι το μητρικό ένστικτο. Αν ακούγαμε τις γυναίκες λίγο περισσότερο τα πράγματα θα ήταν καλύτερα στον κόσμο», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Ενώ αναφέρθηκε στον γιο του: «Και με τον γιο μας – φυσικά θα βοηθήσω – και θα αλλάξω και τις πάνες και θα κάνω αυτά που πρέπει και είναι χαρά όλο αυτό. Ωραίες, προσωπικές στιγμές γιατί ο χρόνος περνά γρήγορα και μεγαλώνουν τα παιδιά», είπε στο Mega ο Βασίλης Κικίλιας.

 


 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση