Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με το γιο του Μπον Τζόβι

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 16:23 Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με το γιο του Μπον Τζόβι

Σε ηλικία 19 ετών, η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τον Τζέικ Μπον Τζόβι με μία φωτογραφία τους στο Instagram.

Με μια φωτογραφία, η Μίλι Μπόμπι Μπράουν «ανακοίνωσε» ότι αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της, Τζέικ Μποντζόβι, έπειτα από σχέση 2,5 ετών. 

«Σε αγαπώ τρία καλοκαίρια τώρα, τα θέλω όλα», έγραψε η Μίλι Μπόμπι Μπράουν στο Instagram και δημοσίευσε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία ο γιος του Τζον Μπον Τζόβι την κρατά στην αγκαλιά του, ενώ αμφότεροι γελούν. 

Στο αριστερό χέρι της Βρετανίδας ηθοποιού φαίνεται ξεκάθαρα ένα μονόπετρο, κάτι που έκανε τους φαν της να συμπεράνουν πως η 19χρονη Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο 20χρονος Τζέικ Μποντζόβι αρραβωνιάστηκαν.

Αλλά και ο 20χρονος ανάρτησε δύο φωτογραφίες του ζευγαριού. Στη μία κρατά την αγαπημένη του στην αγκαλιά του και στην άλλη κοιτάζονται τρυφερά. «Για πάντα», έγραψε στη λεζάντα.

Η πρωταγωνίστρια του «Stranger Things» είχε ποστάρει μια φωτογραφία του Τζέικ Μποντζόβι στο Instagram τον Ιούνιο του 2021. Λίγο αργότερα, επιβεβαίωσε ότι έχει σχέση με τον ηθοποιό και τραγουδιστή. Τον Ιανουάριο σε μια ανάρτηση τον είχε χαρακτηρίσει «σύντροφο για μια ζωή», ενώ το τελευταίο διάστημα υπήρχε η φήμη πως αρραβωνιάστηκαν.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση