Μαίρη Βυτινάρος: Στην Ελλάδα οι άντρες είναι ωραίοι, οι Έλληνες είναι κούκλοι

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023 22:18 Μαίρη Βυτινάρος: Στην Ελλάδα οι άντρες είναι ωραίοι, οι Έλληνες είναι κούκλοι

Η εκρηκτική Μαίρη Βυτινάρος ήταν σήμερα καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό», και το διάσημο μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την απόφασή της να μείνει στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο GNTM.

«Ήρθα για το GNTM, αλλά τώρα αποφάσισα να μείνω γιατί νιώθω πάρα πολύ όμορφα εδώ. Οι Έλληνες έχετε ωραία ζωή. Οι Έλληνες ξέρουν να ζουν. Στην Αμερική και στην Αυστραλία είναι όλο στο τρέξιμο.

Οι Έλληνες έχετε μία ισορροπία, πάτε για καφέδες, είστε ζεστοί άνθρωποι. Μου αρέσει η κουλτούρα, το φαγητό», ανέφερε αρχικά η Μαίρη Βυτινάρος.

Σε ερώτηση, πού κατά τη γνώμη της υπάρχουν οι πιο ωραίοι άντρες στον πλανήτη, η Μαίρη Βυτινάρος απάντησε ως εξής: «Άντρες; Ουυ, δύσκολο! Στην Ελλάδα οι άντρες είναι ωραίοι. Οι Έλληνες είναι κούκλοι».

Στη συνέχεια, και σε ερώτηση σχετική με την προσωπική της ζωή, η Μαίρη Βυτινάρος είπε: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο εξωτερικό χαρακτηριστικό που με γοητεύει. Θα ήθελα κάποιον που να είναι ευγενικός, αστείος, να έχει πλάκα.

Είμαι έτσι στη ζωή μου οπότε θα ήθελα κάποιον να γελάμε μαζί. Θα ήθελα να είναι ειλικρινής και καλός.

Δεν το έχω βρει ακόμα στην Ελλάδα, δεν το ψάχνω τόσο πολύ, είμαι συγκεντρωμένη στη δουλειά μου. Οι άντρες δεν με φλερτάρουν τόσο πολύ αλλά όταν το κάνουν με ωραίο τρόπο».

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση