Super Κική: Σε μοναστήρι της Ινδίας η instagrammer - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:28 Super Κική: Σε μοναστήρι της Ινδίας η instagrammer - Δείτε βίντεο

Πήγε να κάνει διαλογισμό και γιόγκα 

Λίγο καιρό μετά την περιπέτεια που την οδήγησε στο κρατητήριο, η Super Κική ταξίδεψε μέχρι την Ινδία, όπως είχε πει στο διαδικτυακό κοινό της μέσω Instagram.

Η Κική Λιτσάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, πήγε ως εκεί με μία φίλη της και θα παραμείνει στη χώρα για 11 ημέρες. Σκοπός της είναι να κάνει γιόγκα και διαλογισμό, όπως έχει αναφέρει μέσα από βίντεο που έχει ανεβάσει σε Instagram Stories.

Σε άλλα βίντεο, μοιράζεται την εμπειρία της από το μεγάλο ταξίδι και την παραμονή της στην Ινδία.

«Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, δεν μπορείτε να φανταστεί τι Survivor περνάμε εδώ πέρα. Πόνος, πόνος πραγματικός. Θα κάτσουμε 6 ώρες μέσα στο τρένο για να αλλάξουμε πόλη» ακούγεται να λέει σε ένα από τα κλιπ που ανέβασε, μέσα από ένα τρένο.

Δείτε το βίντεο

Σε ένα από τα υπόλοιπα βίντεο που ανέβασε, έδειξε το δωμάτιο στο μοναστήρι, όπου θα μένει για τις επόμενες 6 ημέρες μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ. «Είμαστε στο μοναστήρι που θα μείνουμε άλλες 6 μέρες για γιόγκα» είπε συγκεκριμένα.

Τέλος, δημοσίευσε στο προφίλ της συγκεντρωτικά βίντεο σε στιλ blog, δείχνοντας ολόκληρο το ταξίδι από τη στιγμή που μπήκε στο αεροδρόμιο, μέχρι σήμερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση