Trannos: «Δεν έχω φωνή, τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 16:40 Trannos: «Δεν έχω φωνή, τουλάχιστον εγώ το παραδέχομαι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού MAD βρέθηκε ο διάσημος trapper παραχωρώντας μια απολαυστική συνέντευξη.

Πρόσφατα ο Trannos είχε εμφανιστεί στο J2US και τραγούδησε χωρίς playback. Το γεγονός αυτό προκάλεσε πλήθος σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αρκετοί ήταν αυτοί που σχολίασαν πως ακόμη και μέλη της κριτική επιτροπή γελούσαν ενώ την ίδια στιγμή η αμηχανία ήταν αυτή που κυριαρχούσε στο πλατό.

Ο Trannos πριν λίγες μέρες είχε εμφανιστεί στο show του Νίκου Kοκλώνη και μιλώντας στις κάμερες εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει στη Eurovision. Ο ίδιος μάλιστα φαίνεται πως είναι σίγουρος για τη νίκη.

«Άνετα θα πήγαινα, για πλάκα. Σίγουρα θα με ενδιέφερε. Να γίνει η πρόταση και είμαστε μέσα και το κερδίζουμε κιόλας», δήλωσε με αυτοπεποίθηση ο νεαρός τράπερ.

Ο trapper μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε πως δεν έχει φωνή, αλλά τουλάχιστον εκείνος το παραδέχεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση