Tina Turner: Το συγκλονιστικό εξώφυλλο της Liberation για το θάνατό της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 11:45 Tina Turner: Το συγκλονιστικό εξώφυλλο της Liberation για το θάνατό της

Με ένα συγκλονιστικό εξώφυλλο η γαλλική Liberation αποχαιρετά τη μία και μοναδική Tina Turner, την ανεπανάληπτη τραγουδίστρια που άφησε την τελευταία της πνοή την Τετάρτη (24.5.2023) σε ηλικία 83 ετών.

Η Tina Turner, η βασίλισσα του rock ‘n’ roll επηρέασε μια ολόκληρη γενιά μουσικών, ενώ η πολυτάραχη ζωή της και η δύναμή της υπήρξε πηγή έμπνευσης. Η τραγουδίστρια κακοποιούνταν συστηματικά από τον σύζυγό της Άικ, πριν καταφέρει να τον εγκαταλείψει και πάρει τη ζωή στα χέρια της.

Γνώρισε τεράστια επιτυχία ως τραγουδίστρια. Ωστόσο, η προσωπική της ζωή σημαδεύτηκε από τραγωδίες, καθώς και οι δύο γιοι της πέθαναν. Ο ένας γιος της αυτοκτόνησε, ενώ δεύτερος πέθανε ύστερα από μάχη με τον καρκίνο πριν από πέντε μήνες.

Η Liberation την αποχαιρέτησε αποτυπώνοντας σε μια φωτογραφία τη δύναμη της φωνής και της ψυχής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση