Ο Snoop Dogg είχε για κατοικίδιο μια... κατσαρίδα: «Της άφηνα φαγητό έξω»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 14:33 Ο Snoop Dogg είχε για κατοικίδιο μια... κατσαρίδα: «Της άφηνα φαγητό έξω»

Μπορεί να έχετε επιλέξει ήδη κατοικίδιο ένα σκυλάκι ή μια χαριτωμένη γατούλα, αλλά ένας διάσημος τραγουδιστής επέλεξε ένα… αντισυμβατικό κατοικίδιο, το οποίο οι περισσότεροι μόλις το συναντάμε… τρέχουμε. Πρόκειται για την… μισητή κατσαρίδα.

Κάποτε ο Snoop Dogg κράτησε μια κατσαρίδα ως κατοικίδιο για έξι μήνες, ονομάζοντας την μάλιστα “The Gooch”. Ο 51χρονος τραγουδιστής σε συνέντευξη με τον  Nardwuar αναφέρθηκε στο πώς αποφάσισε να υιοθετήσει την κατσαρίδα.

«Ο Gooch ζούσε μαζί μου», είπε ο καλλιτέχνης του Drop It Like It’s Hot, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Calvin Broadus Jr.

Ο ράπερ είπε ότι οι αρχικές του προθέσεις ήταν να απαλλάξει τον ζωτικό του χώρο από την κατσαρίδα, αλλά εντυπωσιάστηκε από τη θέληση του εντόμου να ζήσει.

«Στο διαμέρισμά μου, είχα μια κατσαρίδα που δεν μπορούσαμε να σκοτώσουμε», είπε ο υπέρμαχος της μαριχουάνας . «Προσπαθήσαμε να σκοτώσουμε τη μαμά όταν μετακομίσαμε για πρώτη φορά και δεν πέθαινε με τίποτα, γι’ αυτό τον ονομάσαμε The Gooch… Συνηθίζαμε να αφήνουμε το φαγητό έξω για αυτόν και τα πάντα».

Ο καλλιτέχνης εκτίμησε ότι ο The Gooch ήταν παρών στο σπίτι του για έξι μήνες και «απλώς γινόταν όλο και μεγαλύτερος» υπό τη φροντίδα του.

«Έμεινα σε αυτό το διαμέρισμα για περίπου έξι, επτά μήνες. Μεγάλωσε στο μέγεθος ενός ολόκληρου δολαρίου», είπε το είδωλο της ραπ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση