Λάκης Γαβαλάς: Περισσότερο έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, παρά να κάνω σεξ με ένα αρσενικό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2023 13:23 Λάκης Γαβαλάς: Περισσότερο έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, παρά να κάνω σεξ με ένα αρσενικό

«Μέσα μου αισθάνομαι μία ισορροπία καταπληκτική, είμαι no gender» ανέφερε ο σχεδιαστής

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του και την απόφασή του να μιλήσει για αυτή δημόσια.

 

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στο περιοδικό InStyle κι εξήγησε πώς τα τελευταία χρόνια, οι ομοφυλόφιλοι άνθρωποι είναι όλο και πιο απελευθερωμένοι.

«Και παλιότερα υπήρχαν στις τουαλέτες γυναίκες που φιλιόντουσαν μεταξύ τους και άνδρες. Σήμερα είναι λιγότεροι και ο λόγος είναι ότι πλέον, αισθάνονται απελευθερωμένοι», δήλωσε αρχικά.

«Όλη η "φασαρία" του no gender έκανε καλό. Γιατί όσο απαγορευμένο και κατακριτέο είναι κάτι, τόσο περισσότερο θέλει ο άλλος να το κάνει», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ίδιο, τις προτιμήσεις του και την ισορροπία που όπως λέει, έχει βρει τα τελευταία χρόνια.

«Εγώ είμαι υπέρ του σεβασμού. Ο κόσμος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει. Προσωπικά, έχω ερωτευτεί γυναίκες νοητικά, τους έχω ανοίξει και την πόρτα και την καρδιά μου, πιο πολύ από το να έχω κάτι άλλο, πιο επιτηδευμένο, που μπορεί να λέγεται σεξ ή οτιδήποτε, με ένα αρσενικό», εξήγησε.
 

 

Κλείνοντας, τόνισε: «Μέσα μου αισθάνομαι μία ισορροπία καταπληκτική. Είμαι no gender».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση