Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έστειλε χαιρετίσματα στη Ματίνα Παγώνη: «Είναι από τους καλύτερους, είναι ωραίο παιδί»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 11:34 Ο Κωνσταντίνος Αργυρός έστειλε χαιρετίσματα στη Ματίνα Παγώνη: «Είναι από τους καλύτερους, είναι ωραίο παιδί»

Υποσχέθηκε on air πως μόλις της δοθεί η ευκαιρία θα πάει να τον δει από κοντά

Μια ευχάριστη έκπληξη έκανε το πρωί της Παρασκευής (25/8) ο Κωνσταντίνος Αργυρός στη Ματίνα Παγώνη μέσω της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA». Ο τραγουδιστής της έστειλε χαιρετίσματα με μήνυμα που απέστελλε στην Μπάγια Αντωνοπούλου.

«Καλά, συγγνώμη, στημένο είναι αυτό! Δεν μπορεί, έτσι ξαφνικά», είπε η Ματίνα Παγώνη, με την Μπάγια Αντωνοπούλου να της δείχνει το μήνυμα του τραγουδιστή για να την πείσει.

«Είναι πολύ καλός, το ξέρουμε. Εννοείται ότι τον ακούω. Είναι ένας τραγουδιστή χαμηλών τόνων κι αυτό είναι πολύ σημαντικό», δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

«Είναι νέο και ωραίο παιδί, με ωραίο φωνή κι αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Είναι από τους καλύτερους», συμπλήρωσε και υποσχέθηκε on air πως μόλις της δοθεί η ευκαιρία θα πάει να τον δει από κοντά.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση