Kim Cattrall: Επέστρεψε στο «Sex and the City» για 60 δευτερόλεπτα και πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2023 21:35 Kim Cattrall: Επέστρεψε στο «Sex and the City» για 60 δευτερόλεπτα και πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια

Τα… παλιά θυμήθηκε η «Σαμάνθα» του «Sex and the City», Kim Cattrall (Κιμ Κατράλ). Η 67χρονη ηθοποιός έγινε πλουσιότερη κατά 1 εκατομμύριο δολάρια για να εμφανιστεί για ένα μόλις λεπτό στη συνέχεια της διάσημης σειράς.

Για τα 60 δευτερόλεπτα στη συνέχεια του λατρεμένου «Sex and the City», το sequel «And Just Like That», στο τέλος της δεύτερης σεζόν, η Kim Cattrall (Κιμ Κατράλ) έβαλε στον τραπεζικό της λογαριασμό το ποσό του ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Σύμφωνα με την 67χρονη σταρ, ο CEO του τηλεοπτικού δικτύου HBO της τηλεφώνησε και τη ρώτησε τι θα χρειαζόταν για να επιστρέψει. Αρχικά, η ηθοποιός ζήτησε το μαγικό άγγιγμα της Patricia Field, της διάσημης σχεδιάστριας – ενδυματολόγου που δούλεψε στην αρχική σειρά, αλλά όχι στα τωρινά επεισόδια.

Η στιγμή μάλιστα μόλις αποκαλύφθηκε και κυκλοφορεί σε σχετικό βίντεο.

Μετά από μία σφοδρή διαμάχη έξι ετών με την «Κάρι Μπράντσο» Sarah Jessica Parker (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), η Kim Cattrall είχε ορκιστεί να μην υποδυθεί ποτέ ξανά την υπάλληλο δημοσίων σχέσεων «Σαμάνθα».

Αλλά νωρίτερα φέτος πείστηκε να το ξανασκεφτεί, αφού οι θαυμαστές είπαν ότι η σειρά δεν ήταν η ίδια χωρίς αυτήν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση