Δείτε βίντεο με το επικό λάθος νονάς σε βάφτιση: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας «εγκεφαλικό» στη μάνα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 18:00 Δείτε βίντεο με το επικό λάθος νονάς σε βάφτιση: Μπέρδεψε το όνομα του παιδιού προκαλώντας «εγκεφαλικό» στη μάνα

Το λάθος όνομα και ο τρόμος στο βλέμμα της μητέρας

Με «διπλωματικό επεισόδιο» απειλήθηκε η βάφτιση ενός κοριτσιού, λόγω ενός λάθους της νονάς στο πλέον σημαντικό και φλέγον ζήτημα: αυτό του ονόματος, με αποτέλεσμα η μητέρα του παιδιού να φλερτάρει με το εγκεφαλικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok, η νονά μπερδεύτηκε και στο «όνομα αυτής» απάντησε «Χριστίνα», που ήταν το δικό της όνομα.

«Χριστίνα» είπε κι ο παπάς, με τη μητέρα να συνειδητοποιεί τι έχει συμβεί και να τελεί σε εμφανές σοκ. Ωστόσο κατάφερε να ψελλίσει: «Εδώ της μπέμπας;».

Το πρόβλημα λύθηκε χάρη στον λεπτό χειρισμό του ιερέα που έσπευσε σε διευκρινίσεις, εξηγώντας ότι ζήτησε από τη νονά το όνομα της μπέμπας.

«Αααααα! Το παιδί; Συγγνώμη! Το δικό μου νόμιζα...», είπε, με τη μάνα να βάζει τα γέλια, χωρίς να έχει συνέλθει από το σοκ.

«Πώς θα το πούμε;» επανήλθε ο παπάς, που ήθελε να προλάβει τυχόν παρεξηγήσεις, προβλήματα ή και μαλλιοτραβήγματα.

«Παρασκευής» απάντησε η νονά με τον ιερέα και πάλι να διορθώνει, θέλοντας προφανώς να διασώσει και την τιμή μιας κουμπαριάς που παραλίγο να τελειώσει άδοξα αμέσως μόλις ξεκίνησε: «Και το όνομα αυτής… Παρασκευή!», με τη μητέρα επιτέλους να ηρεμεί και να ξεσπά σε γέλια.

 

 

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση