Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Προβλήματα με την εγκυμοσύνη της

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 07 Σεπτεμβρίου 2023 12:11 Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο - Προβλήματα με την εγκυμοσύνη της

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, που είναι έγκυος στο παιδί του Τράβις Μπάρκερ. Χρειάστηκε να υποβληθεί σε επείγουσα επέμβαση εμβρύου. Η ανάρτησή της στο Instagram.

Επείγουσα επέμβαση χρειάστηκε το μωρό που κυοφορεί η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η διάσημη "χρυσή" κληρονόμος έχει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Σκοτ Ντίσικ: τον Μέισον, 13 ετών, την Πένελοπε, 10 ετών και τον Ρέιν, 8 ετών. Από την άλλη, ο σύζυγός της, Τράβις Μπάρκερ, είναι γονιός του Λάντον, 19 ετών, και της Αλαμπάμα, 17 ετών.

Η 44χρονη ανακοίνωση πως μεταφέρθηκε εσπενυσμένα στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων που αντιμετώπισε με την εγκυμοσύνη της, ωστόσο, η επέμβαση του εμβρύου ολοκληρώθηκε με επιτυχία και η ίδια, αλλά και το αγοράκι που βρίσκεται στην κοιλιά της, είναι καλά στην υγεία τους.

Η ανάρτηση της Κόρτνεϊ Καρντάσιαν

"Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου (διακόπτοντας) την περιοδεία του για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, τον βράχο μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που με κράτησες από το χέρι.

Ως κάποια που είχε τρεις πολύ εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο να πάω βιαστικά σε επείγουσα επέμβαση για το έμβρυό μου. Δεν νομίζω ότι κάποια που δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να κατανοήσει το αίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα αντίληψη και σεβασμό για τις μαμάδες που έπρεπε να πολεμήσουν για τα μωρά τους όταν ήταν σε εγκυμοσύνη.

Δόξα τω Θεώ. Το να βγαίνω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλιά μου, ασφαλές, ήταν η μεγαλύτερη ευλογία".

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση