Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 14:57 Πατέρας για πρώτη φορά ο Απόστολος Ρουβάς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του Φανή Γιαβρίδου μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με το λαμπερό ζευγάρι να περιμένει εδώ και λίγο καιρό τη μεγάλη στιγμή.

Ο γνωστός σεφ και αδελφός του Σάκη Ρουβά απέκτησε με την σύντροφό του ένα υγιέστατο αγοράκι όπως μετέδωσε στον τηλεοπτικό αέρα του πρωί της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου η εκπομπή «Fay’s Time».

«Γέννησε προχθές με καισαρική τομή. Ένας αγόραρος 3.370 γραμμάρια. Να τους ζήσει», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του ΣΚΑΪ.

«Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου»», δήλωνε πριν από λίγους μήνες ο Απόστολος Ρουβάς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η είδηση ότι θα γίνουν γονείς έγινε γνωστή στο πάρτι γενεθλίων του γνωστού σεφ, όταν ο ίδιος με μια τρυφερή κίνηση προς την αγαπημένη του άφησε για πρώτη φορά να φανεί η φουσκωμένη της κοιλιά.

Δυο μέρες αργότερα, σε δηλώσεις του στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του Φανής Γιαβρίδου χωρίς να κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό του που θα γίνει μπαμπάς.

Τα γλυκά λόγια

«Για πρώτη φορά μπαμπάς! Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα!

Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Απόσοτολος Ρουβάς.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση