Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην Κέα ο τραγουδιστής - Οι φωτογραφίες που ανάρτησε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 21:02 Κωνσταντίνος Αργυρός: Στην Κέα ο τραγουδιστής - Οι φωτογραφίες που ανάρτησε

«Ποιο τραγούδι θα άκουγες με θέα την πανέμορφη Κέα;» ρωτά τους ακολούθους του στο Instagram

Μπορεί ο Οκτώβριος να είναι προ των πυλών, αλλά ο καλός καιρός στάθηκε σύμμαχος για τον Κωνσταντίνο Αργυρό να κάνει για λίγο ακόμη διακοπές.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου, ο τραγουδιστής ανάρτησε στο Instagram, μια σειρά από στιγμιότυπα που τράβηξε στην Κέα.

Ο ίδιος ποζάρει χωρίς μπλούζα, μπροστά από ένα γαλάζιο παράθυρο, ενώ έχει απαθανατίσει και το τοπίο του νησιού, από τη στιγμή της δύσης του ηλίου.

 
 

Στην λεζάντα της δημοσίευσής του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ρωτά το διαδικτυακό κοινό του: «Ποιο τραγούδι θα άκουγες με θέα τη πανέμορφη Κέα;».

Δείτε την ανάρτηση και τις φωτογραφίες

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση