Αντζελίνα Τζολί: Στην Ηλεία για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 09:40 Αντζελίνα Τζολί: Στην Ηλεία για τα γυρίσματα της ταινίας «Maria»

Τι ζήτησε και της είπαν «όχι».

Στην Ηλεία είναι από προχθές η Αντζελίνα Τζολί για τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας «Maria» στην οποία θα υποδυθεί την Ελληνίδα σοπράνο, Μαρία Κάλλας.

Πριν από πέντε ημέρες ήταν στη Γαλλία επίσης για τα γυρίσματα της ταινίας.

Η διάσημη ηθοποιός λίγο μετά τις 8 το πρωί έφτασε στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και επισκέφθηκε επίσης το Κατάκολο, όπου βρίσκεται η θρυλική θαλαμηγός «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα αναμένεται να ολοκληρωθούν αύριο.

Ο Κώστας Κουτσουβέλης, δημοσιογράφος του Ilia News μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Ελένη» επιβεβαίωσε ότι ότι τα μέτρα ασφαλείας ήταν απροσπέλεστα.

Μάλιστα, τα μέρη που ήταν προγραμματισμένα να επισκεφτεί η διάσημη ηθοποιός γνωστοποιούνταν λίγα λεπτά πριν την άφιξή της, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος.

«Είχε ζητήσει να μείνει στην θαλαμηγό αλλά τα μέτρα είναι αυστηρά»

«Αυτό που ακούγεται ότι είχε ζητήσει να μείνει στην θαλαμηγό "Χριστίνα" ισχύει;», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τον δημοσιογράφο.

«Ναι, είχε ζητήσει αλλά στην θαλαμηγό ήταν αυστηρά τα μέτρα, όπως τους είχαν πει. Μέχρι και να μπαίνουν ξυπόλητοι τους είχαν πει ή με λαστιχένια παπούτσια για να μην γίνουν ζημιές. Και τα συνεργεία ήταν πάρα πολύ προσεκτικά στις κινήσεις τους», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Πηγές: Alpha, gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση