Κοιμήθηκε με 300 άτομα σε έναν χρόνο - «Τι συνέβη όταν ένας από τους συντρόφους μου το έμαθε»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 22:59 Κοιμήθηκε με 300 άτομα σε έναν χρόνο - «Τι συνέβη όταν ένας από τους συντρόφους μου το έμαθε»

Μια Αυστραλή που έγινε πρωτοσέλιδο επειδή κοιμήθηκε με 300 άτομα σε ένα μόνο χρόνο, ισχυρίζεται ότι έχει πέσει θύμα ghosting από έναν από τους συντρόφους της, αφού διάβασε για τη σεξουαλική της ζωή στα μέσα ενημέρωσης.

Η Annie Knight, 26 ετών, μπήκε στο Instagram για να καταδικάσει τον άγνωστο άνδρα, λέγοντας ότι ήταν απογοητευμένη που την έκρινε για τις ερωτικές της επιλογές.

«Ένας από τους τακτικούς μου συντρόφους μου έκανε ghosting από τότε που είδε όλα αυτά τα άρθρα για εμένα», παραδέχτηκε η 26χρονη σε ένα βίντεο στο Instagram που δημοσίευσε τη Δευτέρα.

«Υποθέτω ότι δεν ήξερε ότι είχα μια εκ περιτροπής επαφή μαζί του και ότι ήταν ένας από τους τακτικούς μου, οπότε… ουπς» σχολίασε αποκαλύπτοντας ότι μάλλον ο εν λόγω άνδρας θεωρούσε πως ήταν ο μοναδικός στη ζωή της.

 

 

Η Knight επέμεινε ότι ήταν πάντα «ειλικρινής» σχετικά με τη σεξουαλική της ζωή, αλλά είπε ότι δεν μοιράστηκε τις “βρώμικες” λεπτομέρειες με κανέναν σύντροφο – εκτός και αν το ρωτούσαν ρητά.

«Υποθέτω ότι είδε τα άρθρα και τρόμαξε και είπε, «Δεν θέλω να είμαι με αυτό το κορίτσι», κάτι που είναι χάλια», εξομολογήθηκε η εκνευρισμένη καλλονή.

«Ήταν πολύ καλός τύπος. Τον σκέφτηκα, αλλά αν πρόκειται να με κρίνει, τότε μπορεί να μείνει μόνος του, γιατί δεν πρόκειται να με κάνει ό,τι θέλει», είπε στη συνέχεια.

 

Τα σχόλια έπεσαν “βροχή” κάτω από την ανάρτησή της, με πολλούς να την κατακρίνουν.

 

«Θα γίνεις 40 σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είσαι μόνη και λυπημένη και θα αναρωτιέσαι γιατί έχουν αλλάξει τα πράγματα και μόνο τότε θα καταλάβεις ότι μαζί με τόσους άλλους ήταν πολύ καλός για ό,τι νομίζεις ότι είσαι», σχολίασε ένας χρήστης.

«Συγχαρητήρια στον άνθρωπο με αυτοσεβασμό» έγραψε άλλος. «Δεν λες σε έναν άνδρα ότι είσαι [με] πολλούς [άλλους] τύπους…. Αυτό είναι τρελό!» αναφώνησε ένας άλλος.

 

 

Ωστόσο, η Knight φαίνεται να μην ενοχλείται από τους haters και φαινομενικά απολαμβάνει την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που έχουν προσελκύσει οι ατάκες της.

Η Knight μίλησε για πρώτη φορά για το ότι έκανε σεξ με 300 άτομα σε μια συνέντευξή της στο «The Kyle and Jackie O Show»,  λέγοντας στο podcast ότι κατάφερε ακόμη και να κοιμηθεί με πέντε άτομα σε μια μέρα κατά τη διάρκεια της… γεμάτης διασκέδασης χρονιάς.

«Ένιωσα δύναμη μετά», δήλωσε. «Το σεξ με κάνει να νιώθω καλά. Έχει σκοπό να σε κάνει να νιώσεις καλά» σχολίασε.

Πηγή: Enikos

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση