6 χρόνια μετά τη «μαύρη» νύχτα: Χαμογελάει ξανά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η μεγάλη αλλαγή για πρώτη φορά στο φως

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 23:28 6 χρόνια μετά τη «μαύρη» νύχτα: Χαμογελάει ξανά ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η μεγάλη αλλαγή για πρώτη φορά στο φως

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, ο οποίος από τα Χριστούγεννα του 2017, μετά από ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή του, παλεύει να αναρρώσει και να επανέλθει στα πόδια του, έκανε μια σημαντική αλλαγή στα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας, ανεβάζοντας μια νέα φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook.

Ειδικότερα την Τετάρτη, το βράδυ, για πρώτη φορά, από το 2017, ο παρουσιαστής άλλαξε τη φωτογραφία του προφίλ του στο facebook, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να του στείλουν τις θερμές τους ευχές και τη θετική τους ενέργεια.

Συνεχώς βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Όπως είχε υπογραμμίσει, πριν λίγο καιρό και η σύζυγός του, Εβελίνα Βαλσάμη, η οποία βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ο παρουσιαστής είναι πολύ καλύτερα στην υγεία του και είναι αρκετά λειτουργικός στην καθημερινότητά του.

Πηγή: AthensMagazine

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση