Μαίρη Χρονοπούλου: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της στην Παιανία 20 μέρες μετά τον θάνατό της;

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2023 10:58 Μαίρη Χρονοπούλου: Απόπειρα διάρρηξης στο σπίτι της στην Παιανία 20 μέρες μετά τον θάνατό της;

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Πέμπτης (26.10.2023) στο σπίτι που ζούσε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία, ωστόσο οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο δεν εντόπισαν το παραμικρό.

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα, τα ξημερώματα χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι που τόσο αγαπούσε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Παιανία.

Στο σημείο μετέβησαν δύο αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία για να δουν τον χώρο, ωστόσο δεν παρατήρησαν κάποια παραβίαση – διάρρηξη και απώλεια αντικειμένων.

«Ο φίλος και δικηγόρος της Μαίρης Χρονοπούλου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατό της είχε καταθέσει αίτημα σφράγισης του σπιτιού προκειμένου να καταγραφεί η περιουσία της και στα αντικείμενα μέσα στον χώρο, στο ενδεχόμενο να αφαιρέσουν ή να κλέψουν κάποιοι τα αντικείμενα της ηθοποιού», ανέφερε η δημοσιογράφος του Alpha.

Κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας: «Δεν υπάρχει διάρρηξη, δεν υπάρχει τίποτα. Πήγε περιπολικό της αστυνομίας μετά από κλίση της εταιρίας η οποία έχει αναλάβει την ασφάλεια του σπιτιού, ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα. “Ουδείς, ουδέν, ουδέποτε”, γράφει η ανακοίνωση της αστυνομίας», ανέφερε ο χαρακτηριστικά ο Σταύρος Μπαλάσκας.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση