Ανδρέας Μικρούτσικος: Μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 13:01 Ανδρέας Μικρούτσικος: Μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά

Η αποκάλυψη του παρουσιαστή για το σπίτι του στην Κηφισιά

Μία αποκάλυψη έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για το σπίτι του στην Κηφισιά.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε, με αφορμή τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο που έχασε τη βίλα του στη Γλυφάδα, πως έφτασε χαρτί κατάσχεσης στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Μιλώντας στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Ανδρέας Μικρούτσικος αρχικά, δήλωσε: «Πριν μια ώρα μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ρώτησα ποιος το παίρνει και μου είπαν "ένας Ιταλός". Το σπίτι μου στην Κηφισιά... Ήρθε δικαστικός κλητήρας απ' έξω. Το πήραν. Ήρθε και μου έφερε το χαρτί, γιατί είναι μέσα στο σπίτι ακόμα τα πράγματά μου. Δηλαδή μου είπαν "αν δεν πάρετε γρήγορα τα πράγματά σας, θα τα χάσετε"».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση