Οι Βρετανίδες ψήφισαν τον Φιούρι ως τον πιο σέξι αθλητή στον κόσμο - Τρίτος ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, 5ος ο Ρονάλντο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 21:58 Οι Βρετανίδες ψήφισαν τον Φιούρι ως τον πιο σέξι αθλητή στον κόσμο - Τρίτος ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, 5ος ο Ρονάλντο

2000 Βρετανίδες κλήθηκαν να επιλέξουν και το top-10 δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι

Ο πυγμάχος Τάισον Φιούρι ο πιο σέξι αθλητής στον κόσμο; 

Γούστα είναι αυτά. Για τις Βρετανίδες πάντως είναι ο πιο σέξι, πιο σέξι και από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Η εφαρμογή γνωριμιών «Illicit Encounters» ζήτησε από 2000 Βρετανίδες να ψηφίσουν και ο Βρετανός  αήττητος πρωταθλητής βαρέων βαρών που είναι μεγάλος φαν του Ρονάλντο κέρδισε άνετα την 1η θέση και άφησε στην 5η τον Πορτογάλο. 

Από την δεκάδα ο μοναδικός που δεν έχει καμία σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος είναι Αργεντινός και δεν έχει παίξει ποτέ στην Premier League. Στην δεκάδα υπάρχουν έξι Βρετανοί (Άγγλία, Ιρλανδία), ένας Αργεντινός, ένας Πορτογάλος, ένας Νορβηγός και ένας Αμερικανός. 

 

 

 

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ο Τάισον Φιούρι ψηφίστηκε ως Νο1 από το 9,3 /10 γυναίκες ενώ στο Νο2 ήταν επίσης ο Βρετανός πυγμάχος, Άντονι Τσόζουα και στην 3η ο Αμερικανός (σταρ του NFL) Τράβις Κέλσι ο οποίος είναι σε σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Travis Kelce (@killatrav)

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση