Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Βρετανίδες ψήφισαν τον Φιούρι ως τον πιο σέξι αθλητή στον κόσμο - Τρίτος ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, 5ος ο Ρονάλντο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 21:58 Οι Βρετανίδες ψήφισαν τον Φιούρι ως τον πιο σέξι αθλητή στον κόσμο - Τρίτος ο σύντροφος της Τέιλορ Σουίφτ, 5ος ο Ρονάλντο

2000 Βρετανίδες κλήθηκαν να επιλέξουν και το top-10 δεν είναι αυτό που θα περίμεναν οι περισσότεροι

Ο πυγμάχος Τάισον Φιούρι ο πιο σέξι αθλητής στον κόσμο; 

Γούστα είναι αυτά. Για τις Βρετανίδες πάντως είναι ο πιο σέξι, πιο σέξι και από τον πρώην άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Η εφαρμογή γνωριμιών «Illicit Encounters» ζήτησε από 2000 Βρετανίδες να ψηφίσουν και ο Βρετανός  αήττητος πρωταθλητής βαρέων βαρών που είναι μεγάλος φαν του Ρονάλντο κέρδισε άνετα την 1η θέση και άφησε στην 5η τον Πορτογάλο. 

Από την δεκάδα ο μοναδικός που δεν έχει καμία σχέση με τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος είναι Αργεντινός και δεν έχει παίξει ποτέ στην Premier League. Στην δεκάδα υπάρχουν έξι Βρετανοί (Άγγλία, Ιρλανδία), ένας Αργεντινός, ένας Πορτογάλος, ένας Νορβηγός και ένας Αμερικανός. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOOTBALL (@its_called_football__)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOOTBALL (@its_called_football__)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOOTBALL (@its_called_football__)

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν ο Τάισον Φιούρι ψηφίστηκε ως Νο1 από το 9,3 /10 γυναίκες ενώ στο Νο2 ήταν επίσης ο Βρετανός πυγμάχος, Άντονι Τσόζουα και στην 3η ο Αμερικανός (σταρ του NFL) Τράβις Κέλσι ο οποίος είναι σε σχέση με την Τέιλορ Σουίφτ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Travis Kelce (@killatrav)

Πηγή: ProtoThema