Η Κατερίνα Στικούδη χορεύει ξέφρενα στο TikTok στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 11:52 Η Κατερίνα Στικούδη χορεύει ξέφρενα στο TikTok στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η πολύ δραστήρια pop τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη, μετρά πλέον αντίστροφα για να φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της μένοντας ωστόσο πιστή στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η Κατερίνα Στικούδη κυκλοφόρησε το νέο της single «Πολύ Πολύ Πολύ» στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, και παραμένει ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είναι κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει αλλά έτσι γίνονται καμία φορά, στα ξαφνικά. Έχω βαρύνει πιο νωρίς από ό,τι στον Βύρωνα.

Μέρα με τη μέρα, βδομάδα με τη βδομάδα είσαι μια άλλη. Η αλλαγή στο σώμα είναι πολύ έντονη», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Open η Κατερίνα Στικούδη.

Στο νέο της βίντεο στο Tik Tok η Κατερίνα Στικούδη χορεύει το νέο της τραγούδι, ωστόσο αν παρατηρήσεις στα σχόλια, κάποιοι από τους followers της, επικρίνουν την εμφάνισή της αλλά και τις έντονες κινήσεις της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Πηγή: Τik Tok

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση