Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Το δώρο είναι στον δρόμο για παράδοση»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 14:21 Πατέρας για πρώτη φορά θα γίνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Το δώρο είναι στον δρόμο για παράδοση»

Δημοσίευσε δύο φωτογραφίες που δείχνουν τη φουσκωμένη κοιλίτσα της συζύγου του, Αγοραστής Αρβανίτη.

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύζυγός του Αγοραστή Αρβανιτή. Το χαρμόσυνο νέο ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η φουσκωμένη κοιλίτσα της αγαπημένης του.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη που παντρεύτηκαν πρόσφατα ποζάρουν αγκαλιά και χαμογελαστοί, ενώ εκείνη φορά ένα μαύρο πουκάμισο, το οποίο έχει ξεκουμπώσει ώστε να φανεί η προχωρημένη εγκυμοσύνη της.

«Το πιο ωραίο δώρο για τα φετινά μου γενέθλια είναι στον δρόμο για “παράδοση”» γράφει στη λεζάντα των φωτογραφιών ο ηθοποιός.

Πηγή newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση