H Lady Gaga θα υποδυθεί την Harley Quinn στη νέα ταινία του Joker

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023 14:27 H Lady Gaga θα υποδυθεί την Harley Quinn στη νέα ταινία του Joker

Φρενίτιδα επικρατεί στα social media με τους fans της Lady Gaga, που θα δουν την αγαπημένη τραγουδίστρια να παίζει στην νέα ταινία του Joker. Την αποκάλυψη για την συμμετοχή της έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. 

Στη νέα ταινία, σε σκηνοθεσία του Τοντ Φίλιπς, η Lady Gaga ενσαρκώνει την πρώην ψυχίατρο Harley Quinn στο ‘Ασυλο ‘Αρκχαμ της Γκόθαμ Σίτι, η οποία θα γίνει συνεργάτης του Τζόκερ στο έγκλημα. 

Μία πηγή στο ET δήλωσε ότι «η Gaga έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους επειδή είναι τόσο συγκεντρωμένη στη δουλειά της. Έχει αφοσιωθεί πλήρως στο sequel του Joker και πολλή από την ενέργειά της πηγαίνει σε αυτό».

Τα γυρίσματα της ταινίας «Joker: Folie à Deux» ξεκίνησαν, με την πρεμιέρα να αναμένεται στις 4 Οκτωβρίου 2024. Και όσο και αν οι συντελεστές προσπάθησαν να αποφύγουν διαρροές, φαίνεται ότι κάποια πλάνα της Lady Gaga ως Harley Quinn κυκλοφορούν στα social media και προκαλούν πανικό…

Δείτε εδώ:

Η ταινία «Joker» κυκλοφόρησε το 2019 με εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ κέρδισε 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ. Ηταν η έβδομη πιο εμπορική ταινία της χρονιάς και 32η όλων των εποχών. Χάρισε στον Φοίνιξ το πρώτο του Όσκαρ, υποδυόμενος τον ‘Αρθουρ Φλεκ έναν αποτυχημένο κωμικό ο οποίος βυθίζεται στην παραφροσύνη και την βία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση