«Killers of the Flower Moon»: Το τρέιλερ της ταινίας του Σκορτσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 15:53 «Killers of the Flower Moon»: Το τρέιλερ της ταινίας του Σκορτσέζε με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Η επίσημη πρεμιέρα θα γίνει το Σάββατο 20 Μαΐου στην ιστορική αίθουσα του Grand Théâtre Lumière στο Φεστιβάλ των Καννών ενώ αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο και στην συνέχεια μέσω streaming στο Apple TV+.

Το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία «Killers of the Flower Moon» του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη Μάρτιν Σκορτσέζε κυκλοφόρησε χθες. Το στόρι είναι βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Γκραν οι πρωταγωνιστές Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Λίλι Γκλάντστοουν βρίσκονται στο επίκεντρο έρευνας για τις κατά συρροή δολοφονίες μελών της φυλής Οσέιτζ στην Οκλαχόμα.

Η ταινία που περιμένουν οι κινηματογραφοφίλοι

«Είναι ένα έργο για το οποίο είμαι περήφανος και ανυπομονώ να το μοιραστώ μαζί σας», έγραψε σε ανάρτησή του ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο στο Twitter αναρτώντας παράλληλα το τρέιλερ της ταινίας. Στο επερχόμενο γουέστερν διάρκειας 156 λεπτών πρωταγωνιστούν επίσης οι Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζέσι Πλέμονς, Τζον Λίθγκοου και ο Μπρένταν Φρέιζερ.

«Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από το επίπεδο της επιμέλειας, τόσο στην ανάπτυξη της ιστορίας όσο και στο επίπεδο της έρευνας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Uproxx ο Ντέιβιντ Γκραν ενώ αναφέρθηκε σε μια «πιστή γεμάτη ευαισθησία» μεταφορά.

Με προϋπολογισμό $200 εκατ. η ταινία είναι η πιο ακριβή παραγωγή της Apple Original Films σε συνεργασία με την Paramount.

Πηγή: in.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση