Ο Nicolas Cage θα εμφανιστεί ως Superman στην ταινία «The Flash»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 14:20 Ο Nicolas Cage θα εμφανιστεί ως Superman στην ταινία «The Flash»

Πίσω στο χρόνο και στον αποτυχημένο ρόλο του ως Superman θα γυρίσει ο Nicolas Cage, θα κάνει ένα… πέρασμα (cameo όπως αποκαλούνται οι σύντομες εμφανίσεις) στην ταινία «The Flash».

Το «πέρασμα» του Nicolas Cage από την ταινία «The Flash» αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της, Άντι Μουσκιέτι σε συνέντευξή του στο Esquire Middle East.

Ο Νίκολας Κέιτζ θα εμφανιστεί ως Superman αναβιώνοντας τον ρόλο του στην αποτυχημένη ταινία «Superman Lives» του Τιμ Μπάρτον πριν από 25 χρόνια.

«Ο Νικ ήταν απολύτως υπέροχος», είπε ο Μουσκιέτι. «Αν και ο ρόλος ήταν καμέο, έπεσε με τα μούτρα… Ονειρευόμουν όλη μου τη ζωή να δουλέψω μαζί του. Ελπίζω να μπορέσω να συνεργαστώ ξανά μαζί του σύντομα» πρόσθεσε ο σκηνοθέτης.

Το πώς ο Superman του Nicolas Cage συμβάλλει στην πλοκή του «The Flash» μένει να φανεί.

ταινία διαδραματίζεται στο πολυσύμπαν της DC, γεγονός που εξηγεί την επιστροφή του Μάικλ Κίτον ως Batman/Μπρους Γουέιν για πρώτη φορά από τότε που πρωταγωνίστησε στο «Batman» (1989) και στο «Batman Returns» (1992) του Τιμ Μπάρτον.

Ο Μπεν Άφλεκ θα επαναλάβει επίσης τον ρόλο του Batman/Μπρους Γουέιν από τα «Batman v Superman: Dawn of Justice» και «Justice League» του Ζακ Σνάιντερ.

Κατά τη διάρκεια της ίδιας συνέντευξης, ο Κέιτζ είπε: «Δεν χρειάζεται να είμαι στο MCU (σ.σ. το σύμπαν της Marvel), είμαι ο Νικ Κέιτζ».

Το «The Flash» κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου από την Warner Bros.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση