Μικρή Γοργόνα: «Σπάει» το box office η ταινία με την Αφροαμερικανή Άριελ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Μαΐου 2023 13:59 Μικρή Γοργόνα: «Σπάει» το box office η ταινία με την Αφροαμερικανή Άριελ

Η νέα ταινία «Μικρή Γοργόνα» αγγίζει την κορυφή του box office.

Η Χάλι Μπέιλι είναι η πρώτη Αφροαμερικανή Άριελ έχοντας κατακτήσει ήδη τις καρδιές του κοινού, σημειώνοντας εντυπωσιακές εισπράξεις.

Το ποσό των 38 εκατομμυρίων δολαρίων εισέπραξε μόνο την ημέρα της πρεμιέρας. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η «Μικρή Γοργόνα» αναμένεται να γίνει η τρίτη ταινία με τα μεγαλύτερα έσοδα για το Σαββατοκύριακο Memorial Day. Το συνολικό ποσό προβλέπεται σε περίπου 104 εκατ. δολάρια για την περίοδο από την Παρασκευή έως την Κυριακή και περίπου 120-130 εκατομμύρια δολάρια για το τετραήμερο.

Είναι η πρώτη ματιά στη live-action εκδοχή της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων, βασισμένη στην ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Η νέα ταινία απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Η Χάλι Μπέιλι θα τραγουδήσει το εμβληματικό «Part of Your World», το οποίο έγραψε ο βραβευμένος με Όσκαρ και συνθέτης του πρωτότυπου, Άλαν Μένκεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση