Φράνσις Φορντ Κόπολα: Νίκη για το σινεμά η επιτυχία των «Barbie» και «Oppenheimer»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 13:51 Φράνσις Φορντ Κόπολα: Νίκη για το σινεμά η επιτυχία των «Barbie» και «Oppenheimer»

Η εισπρακτική επιτυχία που σημειώνουν οι ταινίες «Barbie» και «Oppenheimer» είναι μια νίκη για τον κινηματογράφο. Αυτό κρίνει ο σπουδαίος Φράνσις Φορντ Κόπολα.

«Barbie» και «Oppenheimer» βγήκαν σχεδόν ταυτόχρονα στους κινηματογράφους στις ΗΠΑ. Η επιτυχία τους χαροποιεί ιδιαίτερα τον Φράνσις Φορντ Κόπολα αλλά ο σπουδαίος σκηνοθέτης δεν έχει δει ακόμη καμία από τις δυο.

Ο Francis Ford Coppola, ανταλλάσσοντας απόψεις με τους θαυμαστές του μέσω του Instagram είπε: «Δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά το γεγονός ότι ο κόσμος γεμίζει μεγάλες αίθουσες για να τα δει και καθώς δεν είναι ούτε  συνέχειες” ούτε “πρίκουελ”… και δεν έχουν αριθμό που να δείχνει ότι θα συνεχίσουν είναι μία νίκη για τον κινηματογράφο».

Σε ερώτηση για το πού βλέπει τον κινηματογράφο σε δέκα χρόνια ο σκηνοθέτης απάντησε: «Η προαίσθησή μου είναι ότι βρισκόμαστε στα πρόθυρα μιας χρυσής εποχής που θα φωτίσει υπέροχα τον κινηματογράφο που προβάλλεται στις μεγάλες αίθουσες».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση