Τιτανομαχία Amazon - Netflix για τη νέα ταινία του Κρις Χέμσγουορθ: Μυθικό ποσό για την εξαγορά της

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2023 15:57 Τιτανομαχία Amazon - Netflix για τη νέα ταινία του Κρις Χέμσγουορθ: Μυθικό ποσό για την εξαγορά της

Ακονίζουν τα μαχαίρια Netflix και Amazon για την επερχόμενη ταινία, σε μια συμφωνία που μπορεί να φτάσει και τα 100 εκατ. δολάρια.

Στην μάχη έχουν ριχτεί Netflix και Amazon για την ταινία «Crime 101». Το ποια streaming πλατφόρμα τελικά θα αναδειχθεί νικήτρια, θα το μάθουμε εν καιρώ. Μέχρι τότε, στα όσα έχουν γίνει γνωστά με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, το Amazon φαίνεται πως έχει το πλεονέκτημα.

Το Crime 101, βασισμένο στο βιβλίο του συγγραφέα των New York Times με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, Don Winslow, θα σκηνοθετήσει ο Μπαρτ Λέιτον και θα πρωταγωνιστούν δύο μεγάλα ονόματα, ο Πέδρο Πασκάλ και ο Κρις Χέμσγουορθ. Οι δύο ηθοποιοί φέρεται να εξέφρασαν ενδιαφέρον για την ταινία πριν την απεργία της SAG-AFTRA.

Η πλοκή της ταινίας αφορά μια ιστορία εγκλήματος παρόμοια με το εμβληματικό «Heat». Ληστείες υψηλού επιπέδου κοσμημάτων λαμβάνουν χώρα κατά μήκος της ακτής του Ειρηνικού, με τις Αρχές να τις συνδέουν με τα καρτέλ της Κολομβίας. Ο ντετέκτιβ Λου Λούμπεσνικ, όμως, που αναλαμβάνει την υπόθεση, στρέφει την προσοχή του αλλού.

Όσον αφορά τη συμφωνία, αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 100 εκατομμύρια δολάρια, που σημαίνει ότι το Netflix και το Amazon θα πρέπει να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Από την άλλη, το Netflix έχει ήδη μια πολύ καλή συνεργασία με τον Κρις Χέμσγουορθ, που πρωταγωνιστεί στις ταινίες Extraction. Μάλιστα, για την πλατφόρμα είναι η πιο επιτυχημένη προσπάθεια να δημιουργήσει ένα franchise. 

Το δεύτερο μέρος του Extraction ήταν από τις πιο δημοφιλείς αγγλόφωνες ταινίες όλων των εποχών του Netflix, ξεπερνώντας τις 129,3 εκατομμύρια προβολές. Η πρώτη ταινία συγκέντρωσε 135,7 εκατομμύρια προβολές, ενώ αναμένεται και το τρίτο μέρος.

Για να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει το Netflix και την μάχη με την Amazon και να έχει μία ακόμα επιτυχία με τον Κρις Χέμσγουορθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση