Priscilla: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ της ταινίας με επίκεντρο τον ταραχώδη γάμο του Έλβις και της Πρισίλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2023 13:54 Priscilla: Κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ της ταινίας με επίκεντρο τον ταραχώδη γάμο του Έλβις και της Πρισίλα

Μετά το 7λεπτο standing ovation στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, η βιογραφική ταινία «Priscilla» είναι έτοιμη να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες σε έναν μήνα.

Η εταιρεία παραγωγής A24 κυκλοφόρησε νέο τρέιλερ της ταινίας της Σοφία Κόπολα.

Η ταινία θα ρίξει μια ματιά στην καριέρα του ροκ σταρ μέσα από τα μάτια της συζύγου του Πρισίλα Πρίσλεϊ, την οποία υποδύεται η Κέιλι Σπέινι και η οποία κατέκτησε το Volvi Culpi για την ερμηνεία της στο Φεστιβάλ της Βενετίας.

Στο νέο τρέιλερ της ταινίας διακρίνεται πως η πρωταγωνίστρια έπρεπε να υπομείνει μια εποχή κατά την οποία η φωνή της δεν λαμβανόταν σχεδόν καθόλου υπόψη, ενώ υποδηλώνει ότι είχε ελάχιστο έλεγχο στη ζωή της - πόσο μάλλον στη ζωή του συζύγου της, Έλβις Πρίσλεϊ, πουυποδύεται ο Τζέικομπ Ελόρντι.

Η Κόπολα υπογράφει το σενάριο του «Priscilla», το οποίο διασκεύασε από τα best-seller απομνημονεύματα που έγραψε η Πρισίλα Πρίσλεϊ, με τίτλο «Elvis and Me». Η ταινία κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Νοεμβρίου.

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση