Survivor: To Twitter... αποφάσισε - Αυτός αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021 10:39 Survivor: To Twitter... αποφάσισε - Αυτός αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο

Οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι στρατηγικές, οι εντάσεις, το «παραμυθάκι» και οι μάχες για την ατομική ασυλία – Δείτε βίντεο.

Θα χωρίσει το ζευγάρι Μαριαλένα-Σάκης; Θα αντέξει για 10η φορά στον… τάκο ο Τριαντάφυλλος ή τελικά η Νικολέτα Μαυρίδη θα δώσει τον τελευταίο της χορό και θα κρατήσει στον Άγιο Δομίνικο την… οικογένεια.

Τα παραπάνω ερωτήματα θα απαντηθούν σήμερα το βράδυ από τον Γιώργο Λιανό, ο οποίος θα ανακοινώσει ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση από το Survivor 4 συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους του τηλεοπτικού κοινού και θα αναγκαστεί να πάρει τη δάδα του και να μπει στη βάρκα της επιστροφής.

Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Τριαντάφυλλος θα επιθυμούσαν να παραμείνουν μαζί και να δουν τη Νικολέτα Μαυρίδη να λέει «αντίο», κάτι που θα έφερνε και ισορροπία στις ομάδες, οι οποίες σε αυτό το ενδεχόμενο θα έμεναν με τέσσερα μέλη η κάθε μια.

Όποιο και είναι το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, το Twitter… έχει πάρει την απόφαση του. Από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ  αποχωρεί η Νικολέτα Μαυρίδη, καθώς επιθυμία των χρηστών φαίνεται πως είναι η παραμονή της… οικογένειας (μπαμπάς Σάκης, μαμά Μαριαλένα και παιδί «Ντάφυ»), έτσι ώστε να συνεχιστεί με την ίδια δυναμική η κόντρα της με τους Amigos.

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο

Η «βόμβα» που έσκασε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο συμβούλιο της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας για τους υποψήφιους προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης, τοποθετώντας στον… τάκο απέναντι από τον Τριαντάφυλλο τον Σάκη Κατσούλη ήταν κάτι που δεν μπορούσε να χωνέψει ο τραγουδιστής.

Ο «Νταφύ» το βράδυ μετά το συμβούλιο ανέλυσε στον Σάκη τη στρατηγική που επέλεξαν οι «Amigos» για να… φάνε τον καλύτερο παίκτη, η οποία σύμφωνα με τον τραγουδιστή δεν θα τους βγει. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη είχε σοκαριστεί γιατί περίμενε πως ο Ασημακόπουλος θα έδινε την ίδια και όχι τον καλύτερο παίκτη της ομάδας του.

 

 

Ο Σάκης Κατσούλης  υποστήριξέ ότι ήρθε σε τέλμα, ενώ η επίθεση του Τριαντάφυλλου στον Ασημακόπουλο συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα.

 

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δέχεται να του μιλάει για στρατηγική η Μαριαλένα, η οποία κατά το παρελθόν ψήφισε αγωνιστικά τον Τζέιμς που είχε φέρει άπειρες φορές φαγητό στην ομάδα. Η Μαριαλένα επιμένει ότι ο Ασημακόπουλος έκανε... κωλοτούμπα και θεωρεί πως όλο είναι υποκινούμενο από την παρέα του και κυρίως από τον Ηλία Μπογδανο. Την δική του διάσταση για τον λόγο που ψηφίστηκε ο Σάκης έδωσε 24χρονος τραγουδιστής και «spiderman» της παραλίας.

 

 

Ο Σάκης Κατσούλης θα ήθελε ο Ασημακόπουλος πριν ψηφίσει να του μιλήσει πρώτα. Ο 29χρονος fashion designer για ακόμα μια φορά κατέστησε σαφές πως το παιχνίδι πλέον είναι ατομικό και ο καθένας κοιτάει το συμφέρον του, με την Μαριαλένα να μην λέει να το καταλάβει και να απορεί ακόμα γιατί ο Σάκης βγήκε στον… τάκο. Ο Γιώργος Κόρομι εκτιμάει ότι ο Τριαντάφυλλος που άντεξε 9 υποψηφιότητες θα.. φάει και τον Σάκη και η Μαριαλένα θα πρέπει να ξεκινήσει να πακετάρει τα πράγματα του αγαπημένου της.

 

 

Ο Ασημακόπουλος δηλώνει έτοιμος να πάει φουλ και για την 2η ατομική ασυλία,  ενώ ο Τριαντάφυλλος εύχεται να την πάρει ο Σάκης. Πανέτοιμοι για να κατακτήσουν την ατομική ασυλία και να μην μπορούν να ψηφιστούν δηλώνουν και οι υπόλοιποι παίκτες.

 

 

Πριν οι survivors μπουν στο στίβο μάχης για την ατομική ασυλία ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκαθάρισε πως ψήφισε βάσει φιλίας. Η Μαριαλένα ξέσπασε και ο Τριαντάφυλλος συνέχισε την επίθεση στον Ασημακόπουλο. Η ένταση ανέβηκε στα ύψη με τον Γιώργο Λιανό να ζητάει να πέσουν οι τόνοι.

 

 

Στον τελικό των γυναικών, η Ελένη Χαμπέρη εξουδετέρωσε τα υπόλοιπα κορίτσια με τελευταία την Μαριαλένα.

 

 

Στον τελικό των ανδρών, Σάκης Κατσούλης και Γιώργος Κόρομι έδωσαν σκληρή μάχη και παρότι ο παίκτης της μπλε ομάδας μπήκε με πλεονέκτημα τριών ζωών έναντι μίας του υποψήφιου προς αποχώρηση, τελικά ο παίκτης των κόκκινων κάλυψε τη διαφορά και έφτασε στον τελικό ατομικής ασυλίας για να αντιμετωπίσει την Ελένη Χαμπέρη.

 

 

Στον αγώνισμα ατομικής ασυλίας ο Σάκης ήταν πιο σταθερός και συγκεντρωμένος και με 3-0 νίκησε την Ελένη, ωστόσο δεν φόρεσε στο λαιμό του το κολιέ ασυλίας γιατί ήταν ήδη υποψήφιος. Όμως στο βραδινό συμβούλιο θα είχε την ευκαιρία να βγάλει κάποιον από τους αντιπάλους του στον… τάκο.

 

 

Η νίκη του Σάκη χαροποίησε τον Τριαντάφυλλο, ο οποιός μετά το τέλος των αγώνων αποκάλυψε πως επέλεξε στρατηγικά να χάσει από τον Σάκη για να πάει τελικό και να πάρει την ασυλία, τονίζοντας με δόση χιούμορ πως όποιον θέλει τον κερδίζει, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου.

 

 

Ο Σάκης όπως ήταν αναμενόμενο επέλεξε να φάει μπέργκερ και σουβλάκια με τους Τριαντάφυλλο και Μαριαλένα, ενώ αναφορικά με την αντιμετώπιση που έχει απο τους 
Amigos πιστεύει ότι στόχος τους είναι να βάλουν έναν δημοφιλή παίκτη απέναντι σε έναν δυνατό αγωνιστικά για να… φάνε έναν από τους δυο και να ανοίξει ο δρόμος τους προς τον τελικό. Στη στρατηγική που ακολουθεί ο Σάκης από την ημέρα που μπήκε στο Survivor 4 αναφέρθηκε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος θεωρεί ότι όλα είναι μελετημένα μέχρι και το «ερωτικό παραμυθάκι» που πουλάει με την Μαριαλένα. Μάλιστα εκτίμησε ότι μόλις βγουν έξω Σάκης και Μαριαλένα, ούτε που θα μιλάνε. «Πάνε να το παίξουν Βασάλος και Ευρυδίκη, θα το πιστέψει και φέτος ο κόσμος», αναρωτήθηκε ο 29χρονος fashion designer.

 

 

Στο συμβούλιο οι στρατηγικές που έχουν αποφασίσει να ακολουθήσουν οι survivors άρχισαν αποκαλύπτονται.

 

 

Στην κάλπη η μάχη κρίθηκε στην ψήφο με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να λαμβάνει 5 έναντι 4 της Νικολέτας Μαυρίδη και να γίνεται η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση. Όμως και η Νικολέτα δεν γλίτωσε τον… τάκο, καθώς την επέλεξε ο Σάκης Κατσούλης.

 

Πηγή: ΣΚΑΙ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση