Πρεμιέρα κάνει το Survivor: Ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 20:58 Πρεμιέρα κάνει το Survivor: Ποιες μέρες και ώρες θα προβάλλεται

Το Survivor επιστρέφει στις οθόνες την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Με ένα εντυπωσιακό landing των 24 παικτών θα ξεκινήσει το πρώτο επεισόδιο όπου οι τηλεθεατές θα πάρουν μια γεύση από τις «εχθρικές» παραλίες που θα τους φιλοξενήσουν για τους επόμενους μήνες.

Εμπλουτισμένο με καινούρια αγωνίσματα, απρόσμενες διαδικασίες, μυστικές τοποθεσίες και θεματικά parkour ο φετινός κύκλος του Survivor θα είναι πιο απαιτητικός και πιο δύσκολος.

Ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα οδηγούν σε ασυλίες ενώ ξεχωριστά reward games ανταμείβουν όσους πραγματικά αξίζουν να τα κερδίσουν. Στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου δεν θα δούμε μόνο τους 24 παίκτες που θα γνωρίσουμε αυτή την Κυριακή αφού νέοι παίκτες βρίσκονται σε φάση αναμονής για να κάνουν την είσοδό τους φέρνοντας τις μεγαλύτερες ανατροπές!

Όσο για τις αποχωρήσεις… κανείς δεν είναι σίγουρος πως θα βλέπουμε μία κάθε εβδομάδα!

Η ομάδα των ΔΙΑΣΗΜΩΝ είναι έτοιμη να παλέψει στο στίβο μάχης! Πόσοι θα αντέξουν μέχρι το τέλος; Οι ΜΑΧΗΤΕΣ είναι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη της επιβίωσης. Πώς θα σταθούν απέναντι στους αντιπάλους τους και πώς θα κυλήσει η συμβίωση στο νησί;

Το Survivor ξεκινά και είναι μία εμπειρία που μένει αξέχαστη σε όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό είτε διαγωνίζονται είτε βρίσκονται πίσω από τις κάμερες ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα μέλη των crews απαρτίζονται από επαγγελματίες από όλο τον κόσμο.

Η μάχη για την επιβίωση ξεκινά!

SURVIVOR – Κυριακή έως Τετάρτη  στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Δείτε το βίντεο:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση