Survivor 5 - Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2021 15:41 Survivor 5 - Spoiler: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

Οι Μαχητές επικράτησαν στο πρώτο αγώνισμα για την ασυλία και ο Βαλάντης αναδείχθηκε ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Με ποιον συμπαίκτη του θα αναμετρηθεί.

Το Survivor επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (26/12) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και μαζί του έφερε πολλές ανατροπές με την πρώτη να σημειώνεται ήδη από την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου, όπου μετά το πρώτο αγώνισμα οι Μαχητές αναδείχθηκαν νικητές, στέλνοντας τους Διάσημους σε ψηφοφορία.

Οι 24 παίκτες βρέθηκαν στο πρώτο Συμβούλιο του Νησιού, όπου κλήθηκαν μεταξύ άλλων να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, και σε αυτή τη θέση βρέθηκε ο Βαλάντης με οκτώ ψήφους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελισάβετ Σπανού είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση που θα αναμετρηθεί με τον τραγουδιστή με μοναδικό σκοπό τη νίκη.

Survivor 5: Τι θα δούμε στο δεύτερο επεισόδιο

Το Survivor 5 επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας με το δεύτερο επεισόδιό του, που σύμφωνα με τις εικόνες που προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή "Love It", πρόκειται να παρακολουθήσουμε την πρώτη αντίδραση του Βαλάντη μετά την αρνητική ψήφο των συμπαικτών του, αλλά και μια μεγάλη ένταση ανάμεσα σε δυο παίκτριες.

"Δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι μπορεί να είδαν οι παίκτες και υπήρχαν τόσοι πολλοί ψήφοι εναντίον μου", ακούγεται να λέει ο Βαλάντης στο απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Στο δεύτερο αγώνισμα, η Βρισηίδα από την κόκκινη και η Ασημίνα από τη μπλε ομάδα φαίνεται πως βγαίνουν εκτός εαυτού με τους συμπαίκτες τους να παρεμβαίνουν για να τις χωρίσουν.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση