Survivor 5 - Spoiler: Αποχώρηση "βόμβα", φεύγει ο Γιωρίκας Πηλίδης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 19:03 Survivor 5 - Spoiler: Αποχώρηση "βόμβα", φεύγει ο Γιωρίκας Πηλίδης

Το φαβορί του Survivor 5, ο Γιωρίκας Πηλίδης, αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ για λόγους υγείας. Βαριά απώλεια για τους Διάσημους.

Μια απρόσμενη αποχώρηση θα δούμε σύντομα στο Survivor 5 στον ΣΚΑΙ, η οποία αναμένεται να στεναχωρήσει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος για τον Γιωρίκα Πηλίδη, έναν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας των Διασήμων αλλά και του Survivor 5 γενικότερα, ο οποίος είχε καταφέρει να αποκτήσει μεγάλο κοινό και να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο για λόγους υγείας, χωρίς να γίνει γνωστό το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Γιωρίκας Πηλίδης βρισκόταν εδώ και αρκετές μέρες εκτός του Survivor 5, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και να καθησυχάζει τους συμπαίκτες του πως παραμένει εντός του παιχνιδιού.

Χθες, είχε επιβεβαιωθεί σε τηλεοπτική εκπομπή πως ο 21χρονος παίκτης όντως αντιμετωπίζει κάποιο θέμα υγείας, καθώς υπήρχαν φήμες που τον ήθελαν να απομακρύνεται από την παραγωγή, ώστε να μην εμπλακεί το όνομά του στην υπόθεση των στημένων αγώνων.

Η απώλεια του Γιωρίκα Πηλίδη θα είναι βαριά, αφού αποτελούσε έναν από τους πιο δυνατούς και αθλητικούς παίκτες του Survivor 5, ενώ μεγάλη μερίδα τηλεθεατών τον θεωρούσε φαβορί και τον "έβλεπε" στον τελικό.

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση