Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κατσαούνης - "Sorry που συγκινούμαι"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 10:07 Survivor 5: Ξέσπασε σε κλάματα ο Κατσαούνης - "Sorry που συγκινούμαι"

Προδομένος δήλωσε ότι αισθάνεται ο Γιώργος Κατσαούνης στο Survivor 5. Όσα είπε για την περιθωριοποίηση από τους συμπαίκτες του και την πισώπλατη μαχαιριά της Μυριέλλας Κουρεντή.

Σε κλάματα ξέσπασε στο κυριακάτικο επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος ψηφίστηκε από την ομάδα των Μαχητών ως ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Προτού βγει το αποτέλεσμα στο συμβούλιο του νησιού, ο παίκτης των Μπλε διαισθανόταν πως θα τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση οι συμπαίκτες του, καταγγέλλοντας πως η ομάδα του τον έχει περιθωριοποιήσει.

"Τα παιδιά δεν μου μιλάνε στην καλύβα διότι και τους συμφέρει να μη μου μιλάνε γιατί θέλουν να με βγάλουν από το παιχνίδι. Μία τους ξεσκέπασα με την Παρασκευή, μία βρέθηκα ανάμεσα, κάνουν κόμμα να με βγάλουν έξω οι περισσότεροι. Παραποίησε η Μυριέλλα τα λόγια μου γιατί μου την φύλαγε από τον αγώνα μπάσκετ, όταν τελείωσε το ειδύλλιο και μου είπε: Γιώργο θα μετανιώσεις τις κουβέντες που είπες", ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Κατσαούνης και συνέχισε:

"Ο Σάββας πήγε κι έπιασε τη Μυριέλλα και της είπε αυτά που της είπε. Γιατί εγώ δεν τα είπα... Και προφανώς βρήκε ευκαιρία η Μυριέλλα να δώσει εμένα. Όλοι έβγαλαν εμένα ψεύτη. Δηλαδή βρήκαν ένα παιδί που δεν μιλάει, δεν λαλάει, κρατάει ομερτά και ούτε πρόκειται. Τον εαυτό μου να τον δικαιολογώ, να δώσω όμως κάποιον άλλον… Δεν δίνω κανέναν. Όπως είπα τότε για τον Μαρτίκα γιατί είναι όλοι ρουφιάνοι εδώ μέσα. Καλύτερα είναι από την μία να κάθομαι μόνος μου παρά να έχω τέτοιου είδους φιλίες".

Έπειτα, ο παίκτης του Survivor 5 συγκινήθηκε και δράκρυσε, αναφέροντας πως αισθάνεται προδομένος. Όπως είπε: "Νιώθω ότι ο κόσμος με ακούει… Sorry που συγκινούμαι! Ξέρω ότι θα με κρατήσει μέσα στο παιχνίδι με όποιον και αν βγω στον τάκο. Δεν το συνηθίζω να συγκινούμαι, αλλά μιλάει το εδώ. Sorry κιόλας! Νιώθω προδομένος για άλλη μια φορά από την ομάδα μου. Προδοσία".

Survivor 5: Δείτε τα σχετικό βίντεο

Πηγή: news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση