Survivor: Κόντρα του Γιωρίκα Πηλίδη με την Ομοσπονδία Πάλης - Κινδυνεύει με αποκλεισμό (video)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2022 15:03 Survivor: Κόντρα του Γιωρίκα Πηλίδη με την Ομοσπονδία Πάλης - Κινδυνεύει με αποκλεισμό (video)

Το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης επέστρεψε στην Ελλάδα και καλείται να δώσει εξηγήσεις.

Σαν «βόμβα» έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Γιωρίκα Πηλίδη από το Survivor, καθώς πολλοί τον είχαν χρήσει μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του επάθλου.

Ο παλαιστής επέστρεψε στην Ελλάδα το βράδυ της Κυριακής (30/1) και πλέον καλείται να δώσει εξηγήσεις στην Ομοσπονδία του αθλήματός του.

Όπως ανέφερε η Κέλλυ Χεινοπώρου στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Γιωρίκας Πηλίδης μετά τη δήλωση που είχε κάνει στο Survivor πως του ζητήθηκε να στήσει αγώνα, καλείται να δώσει εξηγήσεις και να αποδείξει όσα είπε. Σε περίπτωση που δεν καταφέρει να αποδείξει κάτι, κινδυνεύει με αποκλεισμό έως και τέσσερα χρόνια από τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Η δημοσιογράφος ανέφερε επίσης, πως τα προβλήματα με την Ομοσπονδία υπήρχαν και πριν το Survivor. Ο ίδιος αλλά και άλλοι συναθλητές του, είχαν κάνει καταγγελίες ότι δεν είχαν οικονομική στήριξη, ενώ δεν είχε και προπονητή.

Έτσι το 2019, αναγκάστηκε να φύγει για τη Σουηδία και να ξεκινήσει να παλεύει σε αγώνες MMA, ώστε να βγάλει χρήματα. Από την άλλη πλευρά στο εν λόγω ρεπορτάζ, αναφέρθηκε πως η Ομοσπονδία έχει πληρώσει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, μέχρι και τα μπόνους και εκκρεμεί μόνο το τελευταίο ποσό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση