Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Φεβρουαρίου 2022 15:27 Survivor spoiler: Αυτοί κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας!

Μπλε ή κόκκινοι; Διάσημοι ή Μαχητές;

Με πολλές ανατροπές έρχεται το αποψινό επεισόδιο του Survivor, που σίγουρα θα φέρει τα πάνω-κάτω στην τηλεθέαση.

Η κατάσταση και στις δύο παραλίες είναι αρκετά τεταμένη, ωστόσο όπως βλέπουμε και στο trailer του Survivor, οι Μπλε δείχνουν ακόμα να έχουν μεγάλο… βάρος. Αυτό έχει όνομα:  Γιώργος Κατσαούνης. Ο Τσακατσούκας έχει στραφεί κόντρα σε όλους, θεωρώντας ότι λειτουργούν με στρατηγική και γι΄αυτό βγάλανε μαζί του δύο αρκετά αδύναμους υποψηφίους. Ο αγρότης αναφέρει χαρακτηριστικά πως γύρισαν το μπιφτέκι επειδή φοβούνται πως χωρίς αυτόν δεν θα πάρουν ξανά νίκη.

Πάντως ο ίδιος φαίνεται ξεκάθαρα να μη θέλει κανέναν. Ο Κατσαούνης δείχνει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και καμία  όρεξη για τα παιχνίδια εντυπώσεων που βλέπουμε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας από τους συμπαίκτες, που δεδομένα, δεν θέλει πολλά πολλά ο αγρότης από τα Φάρσαλα.

Ο αγρότης είναι ανάμεσα στους υποψηφίους.

Survivor διαρροή 1/2: Ποια ομάδα θα πάρει το έπαθλο επικοινωνίας!

Σίγουρα το αποψινό επεισόδιο είναι αρκετά ιδιαίτερο, αφού οι παίκτες θα ριχτούν στη… μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας.Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό τόσο ψυχολογικά αλλά και σωματικά, αφού η παραγωγή τους δίνει και κάποια σνακς για να τους κρατήσουν και να καλύψουν την πείνα τους.

Τελικώς οι Κόκκινοι θα πάρουν τη νίκη και θα χαρούν αυτή το ιδιαίτερο δώρο που σίγουρα θα τους κάνει πάρα πολύ καλό. Θα είναι το 3ο έπαθλο που κερδίζουν στην επικοινωνία. Τι κερδίζουν; Ηχογραφημένα μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Με άλλα λόγια, είναι μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα για τους Μαχητές. Ας μην ξεχνάμε πως οι μπλε θα χάσουν και έναν παίκτη από την ομάδα τους.

Ο σύντροφος της Ασημίνας, Χρήστος Δάντης, σχολάζει το Survivor

Πηγή: sportime.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση