Netflix - Bridgerton: Το βίντεο με τους πρωταγωνιστές από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 15:46 Netflix - Bridgerton: Το βίντεο με τους πρωταγωνιστές από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν

Τα μέλη του καστ έφτιαξαν ένα βίντεο για να βάλουν τους θαυμαστές στο κλίμα του 3ου κύκλου - Εμφανώς αλλαγμένη η Πενέλοπε Φέδερινγκτον.

Τέσσερις μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία της 2ης σεζόν του Bridgerton, τα γυρίσματα του 3ου κύκλου ξεκίνησαν και το πρώτο βίντεο από το σετ, είναι γεγονός.

Θέλοντας να βάλουν το κοινό τους στο κλίμα της 3ης σεζόν, τα μέλη του καστ έφτιαξαν ένα συλλογικό βίντεο με τους χαρακτήρες που υποδύονται στο δράμα εποχής του Netflix.

Ανάμεσα σε αυτούς φαίνεται και η Πενέλοπε Φέδερινγκτον, την οποία υποδύεται η Νίκολα Κόκλαν. Μάλιστα, ο χαρακτήρας της δείχνει να έχει τη μεγαλύτερη διαφορά εμφανισιακά από όλους τους υπόλοιπους, καθώς οι συντελεστές θέλουν μάλλον να την παρουσιάσουν σε μια πιο ώριμη φάση της ζωής της.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει στο E!News τον περασμένο Μάιο: «Επιτέλους, η Πενέλοπε γίνεται γυναίκα στην τρίτη σεζόν και βρίσκει τον εαυτό της». Όπως έχει γίνει γνωστό, η Πενέλοπε θα είναι η βασική πρωταγωνίστρια του 3ου κύκλου, δίπλα στον Κόλιν, τον οποίο υποδύεται ο Λουκ Νιούτον.

Ο Κόλιν προσπαθεί να κερδίσει ξανά τη φιλία της και προσφέρεται να της κάνει μαθήματα. Οι δυο τους θα περάσουν πολύ χρόνο μαζί και τελικά, τα συναισθήματά τους θα μπερδευτούν, καθώς εκείνος αρχίζει να τη βλέπει ερωτικά.

Πηγή: protothema.gr
 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση