Μαύρο Ρόδο: Όταν η «Μυρσίνη» και ο «Δούκας» συναντήθηκαν ξανά - Χαμός στο Twitter

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 10:30 Μαύρο Ρόδο: Όταν η «Μυρσίνη» και ο «Δούκας» συναντήθηκαν ξανά - Χαμός στο Twitter

Η “Μυρσίνη” και o “Δούκας Σεβαστός” ήταν ένα από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που το κοινό αγάπησε ιδιαίτερα και απολάμβανε για τρία χρόνια στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες».

Ο Λεωνίδας Κακούρης και η Κατερίνα Διδασκάλου συμπρωταγωνιστούν ξανά μαζί, στη νέα σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύονται τον “Θέμη” και την “Ηγουμένη” του μοναστηριού.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής, οι δυο ηθοποιοί είχαν την πρώτη τους κοινή σκηνή ανατρέποντας τις εξελίξεις της σειράς. Η “συνάντηση” αυτή ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter που δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν.

Πηγή: enikos.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση