MasterChef 7: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με συμβουλές στους νέους μπαμπάδες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022 14:45 MasterChef 7: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer με συμβουλές στους νέους μπαμπάδες!

Βγαλμένο μέσα απ' τη ζωή και άκρως απολαυστικό είναι το πρώτο trailer του MasterChef 7. Οι Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ζητούν πατρικές συμβουλές από τον Σωτήρη Κοντιζά.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του MasterChef 7, το οποίο αναμένεται στις οθόνες κατά το β' μισό της τηλεοπτικής σεζόν, στις αρχές του 2023.

Το βίντεο προβλήθηκε σε πρώτη μετάδοση κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Breakfast@Star" και είναι απολαυστικό, αλλά και βγαλμένο μέσα από τη ζωή.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει τους κρτιές - σεφ του μαγειρικού ριάλιτι Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη να ζητούν πατρικές συμβουλές από τον φίλο και συνάδελφό τους, Σωτήρη Κοντιζά.

Οι δύο σεφ έχουν γίνει πρόσφατα μπαμπάδες, σχεδόν ταυτόχρονα, και έχουν εξομολογηθεί πως παίρνουν πολύ συχνά τηλέφωνο τον Κοντιζά, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά, κάνοντάς του διάφορες ερωτήσεις.

Στο έξυπνο trailer του 7ου κύκλου του MasterChef βλέπουμε τον Κουτσόπουλο να προσπαθεί να κοιμήσει το μωράκι του περιγράφοντάς του την συνταγή της φάβας, ενώ ο Ιωαννίδης αναγκάζεται να βάλει τον απορροφητήρα προκειμένου να ηρεμήσει το δικό του παιδάκι.

MasterChef 7: Δείτε το πρώτο trailer

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση